Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Potada Nevşehir Derbisi

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.02.2015 - 08:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Potada Nevşehir Derbisi

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Lig C grubunda mücadele eden Nevşehir Gençlik spor ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi bayan basketbol takımları hafta sonunda karşılaşacaklar.   TKBL 2. Lig C Grubunda mücadele eden Nevşehir Gençlik Spor Bayan Basketbol takımı ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Bayan Basketbol takımları 7 Şubat 2015 Cumartesi günü saat 13.00’te Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda karşı karşıya gelecekler. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Bayan Basketbol takımı ligin ikinci yarısında henüz üst üste mağlubiyetler alarak liderliği Çankaya Üniversitesi’ne kaptırdı. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Bayan Basketbol takımı ligin ikinci yarısında alt sıralarda ki takımlara mağlup olurken 23 puan ile grupta ikinci sırada yer alıyor.   Nevşehir Gençlik Spor Bayan Basketbol takımı ise ilk kez mücadele ettiği TKBL 2. Lig maçlarında özellikle Nevşehirli sporcular ile ligde mücadele etmesi taraflı tarafsız her kesimin büyük takdirini toplamaya devam ediyor. Nevşehir Gençlik Spor Bayan Basketbol takımı ise grupta 18 puan ile 6. sırada yer alıyor.   Ligde ilk karşılaşmada ise Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Gençlik sporu 91-49 mağlup etmişti.
Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Lig C grubunda mücadele eden Nevşehir Gençlik spor ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi bayan basketbol takımları hafta sonunda karşılaşacaklar.
 
TKBL 2. Lig C Grubunda mücadele eden Nevşehir Gençlik Spor Bayan Basketbol takımı ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Bayan Basketbol takımları 7 Şubat 2015 Cumartesi günü saat 13.00’te Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda karşı karşıya gelecekler. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Bayan Basketbol takımı ligin ikinci yarısında henüz üst üste mağlubiyetler alarak liderliği Çankaya Üniversitesi’ne kaptırdı. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Bayan Basketbol takımı ligin ikinci yarısında alt sıralarda ki takımlara mağlup olurken 23 puan ile grupta ikinci sırada yer alıyor.
 
Nevşehir Gençlik Spor Bayan Basketbol takımı ise ilk kez mücadele ettiği TKBL 2. Lig maçlarında özellikle Nevşehirli sporcular ile ligde mücadele etmesi taraflı tarafsız her kesimin büyük takdirini toplamaya devam ediyor. Nevşehir Gençlik Spor Bayan Basketbol takımı ise grupta 18 puan ile 6. sırada yer alıyor.
 
Ligde ilk karşılaşmada ise Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Gençlik sporu 91-49 mağlup etmişti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.