Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Potanın Perileri Ligde Üst Üste İkinci Mağlubiyetini Aldı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2015 - 20:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Potanın Perileri Ligde Üst Üste İkinci Mağlubiyetini Aldı

Türkiye Basketbol 2. Lig C grubunda mücadele eden Nevşehir Gençlik Spor Bayan Basketbol takımı deplasmanda TED Ankara Koleji’ne 68-59 mağlup oldu.   TKBL 2. Lig C Grubunda mücadele eden Nevşehir Gençlik spor bayan basketbol takımı deplasmanda karşılaşmış olduğu TED Ankara Kolejliler Bayan basketbol takımına 68-59 mağlup olarak üst üste ikinci mağlubiyetini aldı. Maçın ilk periyotunu 22-9, ikinci periyotunu 37-23, üçüncü periyotunu 59-33 ve son periyotu ise 68-59 geride kapatan Nevşehir Gençlik spor bayan basketbol takımı ligde üst üste ikinci mağlubiyetini aldı. Maçın en skorer ismi ise Nevşehir Gençlik spor takımından 25 sayı ile Mehtap Araz olurken, TED Ankara Kolejlilerden ise en skorer isim 13 sayı ile Selay Yetkin oldu. Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır
Türkiye Basketbol 2. Lig C grubunda mücadele eden Nevşehir Gençlik Spor Bayan Basketbol takımı deplasmanda TED Ankara Koleji’ne 68-59 mağlup oldu.
 
TKBL 2. Lig C Grubunda mücadele eden Nevşehir Gençlik spor bayan basketbol takımı deplasmanda karşılaşmış olduğu TED Ankara Kolejliler Bayan basketbol takımına 68-59 mağlup olarak üst üste ikinci mağlubiyetini aldı. Maçın ilk periyotunu 22-9, ikinci periyotunu 37-23, üçüncü periyotunu 59-33 ve son periyotu ise 68-59 geride kapatan Nevşehir Gençlik spor bayan basketbol takımı ligde üst üste ikinci mağlubiyetini aldı. Maçın en skorer ismi ise Nevşehir Gençlik spor takımından 25 sayı ile Mehtap Araz olurken, TED Ankara Kolejlilerden ise en skorer isim 13 sayı ile Selay Yetkin oldu.


Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.