Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Prof. Dr. Filiz Kılıç MHP Genel Başkan Yardımcılığına getirildi

SİYASET 26.03.2021 - 18:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Prof. Dr. Filiz Kılıç MHP Genel Başkan Yardımcılığına getirildi

Prof. Dr. Filiz Kılıç MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından genel başkan yardımcılığına getirildi.
  MHP’de gerçekleştirilen kurultayın ardından Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi kurucu rektörü  ve aynı zamanda 2019 seçimlerinde MHP’den Nevşehir Belediye Başkan adayı olarak seçime katılan Prof. Dr. Filiz Kılıç MHP Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.   MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç yaptığı açıklamada, “26 Mart 2021 tarihinde Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin başkanlığında yapılan Milliyetçi Hareket Partisi, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında Başkanlık Divan Üyeliği”ne seçilerek “Genel Başkan Yardımcısı” olarak görevlendirildim.. Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin takdir ve tensipleriyle yapılan bu görevlendirme sebebiyle kendilerine şükranlarımı arz ediyorum. Şahsıma tevdi edilen bu yeni görevin Devletimizi, Milletimizi daha da yüceltme ve yükseltme amacımıza ulaşmada yeni bir merhale olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.
Prof. Dr. Filiz Kılıç MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından genel başkan yardımcılığına getirildi.

 

MHP’de gerçekleştirilen kurultayın ardından Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi kurucu rektörü  ve aynı zamanda 2019 seçimlerinde MHP’den Nevşehir Belediye Başkan adayı olarak seçime katılan Prof. Dr. Filiz Kılıç MHP Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç yaptığı açıklamada, “26 Mart 2021 tarihinde Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin başkanlığında yapılan Milliyetçi Hareket Partisi, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında Başkanlık Divan Üyeliği”ne seçilerek “Genel Başkan Yardımcısı” olarak görevlendirildim.. Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin takdir ve tensipleriyle yapılan bu görevlendirme sebebiyle kendilerine şükranlarımı arz ediyorum. Şahsıma tevdi edilen bu yeni görevin Devletimizi, Milletimizi daha da yüceltme ve yükseltme amacımıza ulaşmada yeni bir merhale olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.