MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Proje Ahiler Kalkınma Ajansından hibe kazandı

GÜNCEL 05.06.2020 - 14:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Proje Ahiler Kalkınma Ajansından hibe kazandı

Ahiler Kalkınma Ajansı 2020 Yılı COVID-19 ile Mücadele ve Destek Programı kapsamında “Derinkuyu Yuvamız İşçiler Misafirimiz” adlı proje Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından 100’ü hibe olarak destek almaya hak kazandı.
  NEVŞEHİR(MHA) Ahiler Kalkınma Ajansı 2020 Yılı COVID-19 ile Mücadele ve Destek Programı kapsamında “Derinkuyu Yuvamız İşçiler Misafirimiz” adlı proje Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından 100’ü hibe olarak destek almaya hak kazandı.   Mevsimlik Tarım İşçilerine yönelik yapılacak projenin imza töreni Kaymakamlık Makamında, İlçe Kaymakamı Mert Kumcu, Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bekir Varol ve Proje İştirakçisi Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy’un katılımı ile gerçekleştirildi.   İlçe Kaymakamı Mert Kumcu, “Ekim ve hasat dönemlerinde İlçemize gelen mevsimlik tarım işçilerinin yaşam alanlarını düzenlemek ve daha sağlıklı bir ortam sağlamak için yaptığımız projenin hayata geçirilmesini sağlayan Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a, İlimiz Valisi Sayın İlhami Aktaş’a ilçemiz adına şükranlarımızı arz ederiz. Ayrıca desteklerinden dolayı Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bekir Varol’a  da teşekkür ederiz" dedi.  
Ahiler Kalkınma Ajansı 2020 Yılı COVID-19 ile Mücadele ve Destek Programı kapsamında “Derinkuyu Yuvamız İşçiler Misafirimiz” adlı proje Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından 100’ü hibe olarak destek almaya hak kazandı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Ahiler Kalkınma Ajansı 2020 Yılı COVID-19 ile Mücadele ve Destek Programı kapsamında “Derinkuyu Yuvamız İşçiler Misafirimiz” adlı proje Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından 100’ü hibe olarak destek almaya hak kazandı.

 

Mevsimlik Tarım İşçilerine yönelik yapılacak projenin imza töreni Kaymakamlık Makamında, İlçe Kaymakamı Mert Kumcu, Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bekir Varol ve Proje İştirakçisi Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy’un katılımı ile gerçekleştirildi.

 

İlçe Kaymakamı Mert Kumcu, “Ekim ve hasat dönemlerinde İlçemize gelen mevsimlik tarım işçilerinin yaşam alanlarını düzenlemek ve daha sağlıklı bir ortam sağlamak için yaptığımız projenin hayata geçirilmesini sağlayan Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a, İlimiz Valisi Sayın İlhami Aktaş’a ilçemiz adına şükranlarımızı arz ederiz. Ayrıca desteklerinden dolayı Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bekir Varol’a  da teşekkür ederiz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.