MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Projeler ulusal TV ekranından da tanıtılıyor

İLÇELER 19.01.2021 - 10:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Projeler ulusal TV ekranından da tanıtılıyor

Hacıbektaş Belediye Başkanlığının önümüzdeki aylarda yapmayı planladığı projeleri ulusal bir televizyon kanalında da yer buldu.
  NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş Belediye Başkanlığının önümüzdeki aylarda yapmayı planladığı projeleri ulusal bir televizyon kanalında da yer buldu.     Konuya ilişkin Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, "Hacıbektaş Belediyesi olarak başlattığımız projelerimizin tanıtımı, Halk TV’de yayınlanmaya başladı. Önümüzdeki günlerde diğer projelerimiz de, bir çok yazılı, görsel ve dijital medyada kendine yer bulacak.Her şey daha güzel ve daha yaşanabilir bir Hacıbektaş için" dedi. 
Hacıbektaş Belediye Başkanlığının önümüzdeki aylarda yapmayı planladığı projeleri ulusal bir televizyon kanalında da yer buldu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş Belediye Başkanlığının önümüzdeki aylarda yapmayı planladığı projeleri ulusal bir televizyon kanalında da yer buldu.  

 

Konuya ilişkin Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, "Hacıbektaş Belediyesi olarak başlattığımız projelerimizin tanıtımı, Halk TV’de yayınlanmaya başladı. Önümüzdeki günlerde diğer projelerimiz de, bir çok yazılı, görsel ve dijital medyada kendine yer bulacak.Her şey daha güzel ve daha yaşanabilir bir Hacıbektaş için" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.