MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Psikiyatrist Uzman Dr. Selda Yavuz Demirci yeni muayenehanesinde hasta kabulüne başladı

SAĞLIK 29.09.2020 - 13:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Psikiyatrist Uzman Dr. Selda Yavuz Demirci yeni muayenehanesinde hasta kabulüne başladı

Nevşehir Devlet Hastanesinde uzun yıllar hizmet vermesinin ardından istifa ederek özel muayene açan Psikiyatrist Uzman Dr. Selda Yavuz Demirci hasta kabulüne başladı.
  Psikiyatrist Uzman Dr. Selda Yavuz Demirci uzun yıllar Devlet Hastanesinde görev yapmasının ardından geçtiğimiz günlerde Devlet Hastanesindeki görevinden istifa ederek kendisine ait özel muayenehanesinde hasta kabulüne başladı.   Nevşehir’de doğan ve 2013 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı’ndan mezun olduktan sonra Nevşehir Devlet Hastanesinde ruh sağlığı ve hastalıkları uzmanı olarak çalışmaya başlayan Demirci bir çok eğitimi de başarıyla tamamladı.   Psikiyatrist Uzman Dr. Selda Yavuz Demir’nin tamamladığı eğitimler;   Bilişsel Davranışçı Terapi kuramsal ve beceri eğitimi ( Prof. Dr. Hakan TÜRKÇAPAR) Aile ve çift terapisi kuramsal ve süpervizyon eğitimi ( İlişki Psikoterapileri Enstitüsü) Cinsel Eğitim Tedavi ve Araştırma Derneği ( CETAD) tarafından düzenlenen teorik eğitim Travma ile ilişkili ruhsal bozukluklarda EMDR kullanımı.  ( Doç. Dr. Burhanettin KAYA) Alkol ve Madde Bağımlılığı'na Genel Yaklaşım. ( Sağlık Bakanlığı) Hipno- BDT teorik ve pratik eğitimi (Prof. Dr. Atilla SOYKAN) Bağırsak ve Psikoloji Sendromu  ( GAPS) eğitimi ( Dr. Natasha Campbell)   2020 Eylül ayından itibaren kendi muayenehanemde danışanlarıma hem psikoterapi hem de farmakoterapi ( ilâç tedavisi) uygulamaya başladım.     Destek alabileceğiniz hastalık ve durumlar:   Unipolar Depresyon Bipolar Affektif Bozukluk Şizofreni ve diğer psikotik bozukluklar Yaygın Anksiyete Bozukluğu Panik Bozukluk Obsesif Kompulsif Bozukluk Sosyal Fobi Travma Sonrası Stres Bozukluğu Cinsel İşlev Bozuklukları ( Vaginismus, Prematür Ejakülasyon, Erektil Disfonksiyon vs.) Yeme Bozuklukları ve Obesite Uyku bozuklukları Uyum Bozukluğu Alzheimer Demans Alkol ve madde bağımlılığı Yas sürecinde psikolojik destek  ( Uzamış Yas reaksiyonu vs) Kardeş kıskançlığı Tırnak yeme Öfke ile başetme Ergen psikolojisi Aile içi iletişim sorunları Çiftler arasındaki ilişki problemleri Sınav Kaygısı Aldatma Boşanma sürecinde psikolojik destek Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu Cinsel Yönelimle ilgili destek ( Homoseksüel, Transseksüel, Biseksüel vs. Bireyler) Kronik Hastalıklarla başetmede psikolojik destek
Nevşehir Devlet Hastanesinde uzun yıllar hizmet vermesinin ardından istifa ederek özel muayene açan Psikiyatrist Uzman Dr. Selda Yavuz Demirci hasta kabulüne başladı.

 

Psikiyatrist Uzman Dr. Selda Yavuz Demirci uzun yıllar Devlet Hastanesinde görev yapmasının ardından geçtiğimiz günlerde Devlet Hastanesindeki görevinden istifa ederek kendisine ait özel muayenehanesinde hasta kabulüne başladı.

 

Nevşehir’de doğan ve 2013 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı’ndan mezun olduktan sonra Nevşehir Devlet Hastanesinde ruh sağlığı ve hastalıkları uzmanı olarak çalışmaya başlayan Demirci bir çok eğitimi de başarıyla tamamladı.

 

Psikiyatrist Uzman Dr. Selda Yavuz Demir’nin tamamladığı eğitimler;

 

Bilişsel Davranışçı Terapi kuramsal ve beceri eğitimi ( Prof. Dr. Hakan TÜRKÇAPAR)

Aile ve çift terapisi kuramsal ve süpervizyon eğitimi ( İlişki Psikoterapileri Enstitüsü)

Cinsel Eğitim Tedavi ve Araştırma Derneği ( CETAD) tarafından düzenlenen teorik eğitim

Travma ile ilişkili ruhsal bozukluklarda EMDR kullanımı.

 ( Doç. Dr. Burhanettin KAYA)

Alkol ve Madde Bağımlılığı'na Genel Yaklaşım. ( Sağlık Bakanlığı)

Hipno- BDT teorik ve pratik eğitimi (Prof. Dr. Atilla SOYKAN)

Bağırsak ve Psikoloji Sendromu

 ( GAPS) eğitimi ( Dr. Natasha Campbell)

 

2020 Eylül ayından itibaren kendi muayenehanemde danışanlarıma hem psikoterapi hem de farmakoterapi ( ilâç tedavisi) uygulamaya başladım.

 

 

Destek alabileceğiniz hastalık ve durumlar:

 

Unipolar Depresyon

Bipolar Affektif Bozukluk

Şizofreni ve diğer psikotik bozukluklar

Yaygın Anksiyete Bozukluğu

Panik Bozukluk

Obsesif Kompulsif Bozukluk

Sosyal Fobi

Travma Sonrası Stres Bozukluğu

Cinsel İşlev Bozuklukları

( Vaginismus, Prematür Ejakülasyon, Erektil Disfonksiyon vs.)

Yeme Bozuklukları ve Obesite

Uyku bozuklukları

Uyum Bozukluğu

Alzheimer Demans

Alkol ve madde bağımlılığı

Yas sürecinde psikolojik destek

 ( Uzamış Yas reaksiyonu vs)

Kardeş kıskançlığı

Tırnak yeme

Öfke ile başetme

Ergen psikolojisi

Aile içi iletişim sorunları

Çiftler arasındaki ilişki problemleri

Sınav Kaygısı

Aldatma

Boşanma sürecinde psikolojik destek

Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu

Cinsel Yönelimle ilgili destek ( Homoseksüel, Transseksüel, Biseksüel vs. Bireyler)

Kronik Hastalıklarla başetmede psikolojik destek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.