Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

PTT’den Belediye Başkanı Ünver’e Anlamlı Hediye

NEVŞEHİR 07.03.2018 - 10:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

PTT’den Belediye Başkanı Ünver’e Anlamlı Hediye

Nevşehir PTT Başmüdürü Cafer Ersoy, PTT Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Peygamberimiz Hz. Muhammed(S.A.S.)’in Mektupları’ ve İstanbul PTT Müzesi Koleksiyonları Harita Kataloğu isimli kitabı Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e takdim etti.
  Nevşehir PTT Başmüdürü Cafer Ersoy beraberindeki PTT Nevşehir İşletme Müdürü Osman Gün ve PTT Merkez Müdürü Erturun Gürdere ile birlikte Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.   Ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, PTT Nevşehir Başmüdürü Ersoy, Başkan Ünver’e PTT Genel Müdürlüğü tarafından kültür hizmeti olarak hazırlanan Peygamberimiz Hz. Muhammed(S.A.V.)’in Mektupları’ isimli kitabı ile Osmanlı ve Cumhuriyet dönemlerine ait posta haritalarının yer aldığı, aynı zamanda sağlık, idare, plan, kroki ve grafiklerden oluşan nadide bir eser olarak gösterilen ‘PTT Müzesi Koleksiyonları Harita Kataloğu’ isimli kitabını takdim etti.   Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’ de PTT Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan bu eserlerin, kendi çaplarında büyük bir eksikliği doldurduğuna inandığını belirterek, PTT Genel Müdürlüğü nezninde PTT Nevşehir Başmüdürü Ersoy’a teşekkür etti.
Nevşehir PTT Başmüdürü Cafer Ersoy, PTT Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Peygamberimiz Hz. Muhammed(S.A.S.)’in Mektupları’ ve İstanbul PTT Müzesi Koleksiyonları Harita Kataloğu isimli kitabı Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e takdim etti.

 

Nevşehir PTT Başmüdürü Cafer Ersoy beraberindeki PTT Nevşehir İşletme Müdürü Osman Gün ve PTT Merkez Müdürü Erturun Gürdere ile birlikte Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, PTT Nevşehir Başmüdürü Ersoy, Başkan Ünver’e PTT Genel Müdürlüğü tarafından kültür hizmeti olarak hazırlanan Peygamberimiz Hz. Muhammed(S.A.V.)’in Mektupları’ isimli kitabı ile Osmanlı ve Cumhuriyet dönemlerine ait posta haritalarının yer aldığı, aynı zamanda sağlık, idare, plan, kroki ve grafiklerden oluşan nadide bir eser olarak gösterilen ‘PTT Müzesi Koleksiyonları Harita Kataloğu’ isimli kitabını takdim etti.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’ de PTT Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan bu eserlerin, kendi çaplarında büyük bir eksikliği doldurduğuna inandığını belirterek, PTT Genel Müdürlüğü nezninde PTT Nevşehir Başmüdürü Ersoy’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.