Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

PTT kargo çalışanlarına korona virüs ile mücadele kapsamında destek veriliyor mu?

GÜNCEL 07.04.2020 - 14:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

PTT kargo çalışanlarına korona virüs ile mücadele kapsamında destek veriliyor mu?

PTT kargo çalışanlarına PTT Genel Müdürlüğü tarafından yeterli sayıda eldiven, maske ve temizlik ihtiyaç malzemeleri veriliyor mu?
  Korona virüs ile mücadele kapsamında Türkiye’de olağan üstü tedbirler yapılırken gözler kargo firmalarına çevrildi. Nitekim devlet kuruluşu olan PTT kargoda görevli personellere günlük kaç eldiven, maske ve el temizleme ürünü verildiği kamuoyu tarafından merak ediliyor. Nitekim PTT kargoda görevli bir personelin kargo aldığı kişilerden, kargoyu teslim ettiği kişilere aynı kalemde yüzlerce kez imza attırarak kullandırması, eldivenlerin sınırlı sayıda verilmesi ve el temizleme ürünlerinin ne derece temin edildiği kamuoyu tarafından paylaşılması içerisinde geçtiğimiz süreç açısından son derece önem arz ediyor.   Kamu kurumu olarak hizmet veren PTT Kargo çalışanlarına şayet yeterli sayıda, eldiven, maske, dezenfektan verilmediği takdirde yüzlerce kişiye korona virüs bulaştırma ihtimaline bugüne kadar kim veya kimler düşünerek bu çalışmaları yaptı merak konusu.
PTT kargo çalışanlarına PTT Genel Müdürlüğü tarafından yeterli sayıda eldiven, maske ve temizlik ihtiyaç malzemeleri veriliyor mu?

 

Korona virüs ile mücadele kapsamında Türkiye’de olağan üstü tedbirler yapılırken gözler kargo firmalarına çevrildi. Nitekim devlet kuruluşu olan PTT kargoda görevli personellere günlük kaç eldiven, maske ve el temizleme ürünü verildiği kamuoyu tarafından merak ediliyor. Nitekim PTT kargoda görevli bir personelin kargo aldığı kişilerden, kargoyu teslim ettiği kişilere aynı kalemde yüzlerce kez imza attırarak kullandırması, eldivenlerin sınırlı sayıda verilmesi ve el temizleme ürünlerinin ne derece temin edildiği kamuoyu tarafından paylaşılması içerisinde geçtiğimiz süreç açısından son derece önem arz ediyor.

 

Kamu kurumu olarak hizmet veren PTT Kargo çalışanlarına şayet yeterli sayıda, eldiven, maske, dezenfektan verilmediği takdirde yüzlerce kişiye korona virüs bulaştırma ihtimaline bugüne kadar kim veya kimler düşünerek bu çalışmaları yaptı merak konusu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.