MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Püsiad Yönetiminden Başkan Parmaksız’a ziyaret

NEVŞEHİR 11.10.2021 - 13:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Püsiad Yönetiminden Başkan Parmaksız’a ziyaret

Püsiad Yönetiminden Başkan Parmaksız’a ziyaret
  Patates Üreticileri, Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (PÜSİAD) Başkanı Birol Güney ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurlu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı ziyaret ederek, Patates konulu sektörel sorun ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulundular.   Ziyarette dernek amaç ve hedefleri hakkında bilgilendirmelerde bulunan PÜSİAD Başkanı Birol Güney; “Türkiye genelinde patates üreten üreticilerimizi, sanayicilerimizi ve iş insanlarını bir araya getirerek kurduğumuz derneğimizde çalışmalarımıza ziyaretlerimizle başladık. Derneğimiz, kendi alanında Türkiye'de ilk defa kurulmuş olup, Nevşehir dışında patates üreten diğer illerden de üyelerimiz bulunuyor. Bizim PÜSİAD derneği olarak amacımız, patates üreticilerimizi bir araya getirerek, sektörde güç birliği sağlamak ve her türlü sorunlara ilişkin katkıda bulunacak çözümler üretmek olacaktır. " dedi.   Nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurlu Başkanı M. Arif Parmaksız, faaliyetlerine yeni başlayan PÜSİAD’ın sektöre hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak, Yönetim Kurulu Başkanı Güney ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik etti.  
Püsiad Yönetiminden Başkan Parmaksız’a ziyaret

 

Patates Üreticileri, Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (PÜSİAD) Başkanı Birol Güney ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurlu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı ziyaret ederek, Patates konulu sektörel sorun ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulundular.

 

Ziyarette dernek amaç ve hedefleri hakkında bilgilendirmelerde bulunan PÜSİAD Başkanı Birol Güney; “Türkiye genelinde patates üreten üreticilerimizi, sanayicilerimizi ve iş insanlarını bir araya getirerek kurduğumuz derneğimizde çalışmalarımıza ziyaretlerimizle başladık. Derneğimiz, kendi alanında Türkiye'de ilk defa kurulmuş olup, Nevşehir dışında patates üreten diğer illerden de üyelerimiz bulunuyor. Bizim PÜSİAD derneği olarak amacımız, patates üreticilerimizi bir araya getirerek, sektörde güç birliği sağlamak ve her türlü sorunlara ilişkin katkıda bulunacak çözümler üretmek olacaktır. " dedi.

 

Nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurlu Başkanı M. Arif Parmaksız, faaliyetlerine yeni başlayan PÜSİAD’ın sektöre hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak, Yönetim Kurulu Başkanı Güney ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.