MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Pusulasız Gezginler Vadilerdeki Çöpleri Topladı

TURİZM 05.07.2018 - 22:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Pusulasız Gezginler Vadilerdeki Çöpleri Topladı

TEMA Vakfı Ürgüp Şubesi ile Pusulasız Gezginler üyelerinden oluşan bir grup Kapadokya'nın vadilerine bilinçsizce atılan atıkları toplayarak örnek bir çalışmaya imza attı.
  Ürgüp Tema ile Pusulasız Gezginler grubu Renkli Çadırlar Festivali için geldikleri bölgede örnek bir işe de imza attılar. Kızılçukur vadisinde yürüyüş yapan gezginler, yürüyüş anında vadideki çöpleri de topladılar.   Ürgüp Tema Sorumlusu Çağlar Rifat Bozkurt, ‘Kapadokya bulunan vadilerimiz eşsiz bir kültürel mirastır. Bu mirası gelecek nesillere teslim etmek çok önemlidir. Pusulasız Gezginler grubu üyelerine bu ortak faaliyette duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim. Önemli olan Çöplerin toplanması değil çöp atılmaması olduğunu söyledi’.   Pusulasız Gezginler Başkanı Cem Öztürk ise Türkiye deki doğaseverlerle bu sene 3.cüsünü düzenlediğimiz Kapadokya Renkli Çadırlar Festivalinin de,  Türkiye’nin dört bir yanından doğaseverlerle ve Ürgüp Tema sorumluluğuna teşekkür ederek çevre konusunda daha hassas olunması gerektiğini söyledi.   Etkinlikte vadilerde 20 torba çöp toplandı.  
TEMA Vakfı Ürgüp Şubesi ile Pusulasız Gezginler üyelerinden oluşan bir grup Kapadokya'nın vadilerine bilinçsizce atılan atıkları toplayarak örnek bir çalışmaya imza attı.

 

Ürgüp Tema ile Pusulasız Gezginler grubu Renkli Çadırlar Festivali için geldikleri bölgede örnek bir işe de imza attılar. Kızılçukur vadisinde yürüyüş yapan gezginler, yürüyüş anında vadideki çöpleri de topladılar.

 

Ürgüp Tema Sorumlusu Çağlar Rifat Bozkurt, ‘Kapadokya bulunan vadilerimiz eşsiz bir kültürel mirastır. Bu mirası gelecek nesillere teslim etmek çok önemlidir. Pusulasız Gezginler grubu üyelerine bu ortak faaliyette duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim. Önemli olan Çöplerin toplanması değil çöp atılmaması olduğunu söyledi’.

 

Pusulasız Gezginler Başkanı Cem Öztürk ise Türkiye deki doğaseverlerle bu sene 3.cüsünü düzenlediğimiz Kapadokya Renkli Çadırlar Festivalinin de,  Türkiye’nin dört bir yanından doğaseverlerle ve Ürgüp Tema sorumluluğuna teşekkür ederek çevre konusunda daha hassas olunması gerektiğini söyledi.

 

Etkinlikte vadilerde 20 torba çöp toplandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.