Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Radyo 50'de Her Cumartesi Eski Kafa Bu Program Kaçmaz !

KÜLTÜR-SANAT 09.04.2016 - 17:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Radyo 50'de Her Cumartesi Eski Kafa Bu Program Kaçmaz !

Radyo programcısı ve seslendirmen olan Baki Şenal artık Medya Nevşehir ekibine dahil oldu.
Radyo programcısı ve seslendirmen olan Baki Şenal artık Medya Nevşehir ekibine dahil oldu. Her Cumartesi  günleri Radyo 50 Fm’de dinleyicileriyle buluşuyor.   Baki Şenal ile Eski Kafa  her Cumatesi Avanos Stüdyomuzda saat  20.00-23.00 arası siz dinleyenlerine güzel bir Cumartesi günü yaşatarak unutulmaz programlar sunmaya başlıyor.   Radyo 50 fm’i www.radyo50.com üzerinden takip edebilirsiniz.
Radyo programcısı ve seslendirmen olan Baki Şenal artık Medya Nevşehir ekibine dahil oldu.

Radyo programcısı ve seslendirmen olan Baki Şenal artık Medya Nevşehir ekibine dahil oldu. Her Cumartesi  günleri Radyo 50 Fm’de dinleyicileriyle buluşuyor.

 

Baki Şenal ile Eski Kafa  her Cumatesi Avanos Stüdyomuzda saat  20.00-23.00 arası siz dinleyenlerine güzel bir Cumartesi günü yaşatarak unutulmaz programlar sunmaya başlıyor.

 

Radyo 50 fm’i www.radyo50.com üzerinden takip edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.