Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Radyo Nevşehir’e kaçak yayın için kim izin veriyor

NEVŞEHİR 20.11.2018 - 09:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Radyo Nevşehir’e kaçak yayın için kim izin veriyor

RTÜK tarafından Nevşehir İl merkezinde yayın hakkına sahip olan Mega FM ve Kapadokya FM dışında ki radyolara neden izin veriyor.
  Nevşehir’de RTÜK tarafından yayın hakkı olan Radyo Mega ve Radyo Kapadokya dışında ilçe radyolarının Nevşehir’den kaçak yayın yapmasına neden izin verdiği merak ediliyor. Nitekim Gülşehir’de 98.1 frekansıyla Gül FM olarak yayın vermekte iken daha sonra aynı frekansla Radyo Nevşehir olarak yayına başlayan radyonun İl merkezine taşınması ve yayın hakkı olmadığı halde İl merkezinde yayına devam etmesi dikkatlerden kaçmadı. Yine aynı radyonun Seymen FM’nin Nevşehir’de yayın hakkı olmamasına rağmen kaçak yayın ile Radyo Nevşehir’e bağlanarak yayın vermesi ise ikinci bir suç unsuru olarak ortaya çıkıyor. Nevşehir’de bir çok kişinin dikkate almadığı ancak yasal olarak böylesine bir suç işleyen radyolara RTÜK tarafından ceza verilip verilmeyeceği veya ne kadar bir ceza verileceği ise kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.
RTÜK tarafından Nevşehir İl merkezinde yayın hakkına sahip olan Mega FM ve Kapadokya FM dışında ki radyolara neden izin veriyor.

 

Nevşehir’de RTÜK tarafından yayın hakkı olan Radyo Mega ve Radyo Kapadokya dışında ilçe radyolarının Nevşehir’den kaçak yayın yapmasına neden izin verdiği merak ediliyor. Nitekim Gülşehir’de 98.1 frekansıyla Gül FM olarak yayın vermekte iken daha sonra aynı frekansla Radyo Nevşehir olarak yayına başlayan radyonun İl merkezine taşınması ve yayın hakkı olmadığı halde İl merkezinde yayına devam etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Yine aynı radyonun Seymen FM’nin Nevşehir’de yayın hakkı olmamasına rağmen kaçak yayın ile Radyo Nevşehir’e bağlanarak yayın vermesi ise ikinci bir suç unsuru olarak ortaya çıkıyor. Nevşehir’de bir çok kişinin dikkate almadığı ancak yasal olarak böylesine bir suç işleyen radyolara RTÜK tarafından ceza verilip verilmeyeceği veya ne kadar bir ceza verileceği ise kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.