MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ragıp Özaltın ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlu Olsun’

EĞİTİM 24.07.2017 - 12:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ragıp Özaltın ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlu Olsun’

Altnyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın, “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” dolayısı ile bir mesaj yayımladı.
  Altnyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın, “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Tüm basın mensuplarının Basın Bayramını kutlayan Sayın Ragıp Özaltın, mesajında şunları söyledi: “Güçlü demokrasilerin vazgeçilmez unsuru olan basınımızın ve gazetecilerimizin bayramını kutluyorum. 24 Temmuz 1908 tarihinde Türk basınında sansürün kaldırılması, "Gazeteciler ve Basın Bayramı" olarak her yıl 24 Temmuz`da kutlanmaktadır. Basınımız milletin ortak sesidir. Basınımız ve Gazeteciler, halkımıza doğru haber alma imkânı sağlayan ve düşüncelerin başkaları ile paylaşmasına aracı olarak, önemli bir toplumsal görevi yerine getirmektedirler. Basın meslek ilkelerine uygun, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışı ile görevini yerine getiren özgür basın, demokratik toplum düzeninin korunmasının en büyük güvencesidir. 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı “münasebetiyle, zor koşullarda, bıkmadan, usanmadan, büyük bir özveriyle görevlerini yerine getiren tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlar, aileleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.”
Altnyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın, “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

 

Altnyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın, “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Tüm basın mensuplarının Basın Bayramını kutlayan Sayın Ragıp Özaltın, mesajında şunları söyledi:

“Güçlü demokrasilerin vazgeçilmez unsuru olan basınımızın ve gazetecilerimizin bayramını kutluyorum.

24 Temmuz 1908 tarihinde Türk basınında sansürün kaldırılması, "Gazeteciler ve Basın Bayramı" olarak her yıl 24 Temmuz`da kutlanmaktadır.

Basınımız milletin ortak sesidir.

Basınımız ve Gazeteciler, halkımıza doğru haber alma imkânı sağlayan ve düşüncelerin başkaları ile paylaşmasına aracı olarak, önemli bir toplumsal görevi yerine getirmektedirler.

Basın meslek ilkelerine uygun, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışı ile görevini yerine getiren özgür basın, demokratik toplum düzeninin korunmasının en büyük güvencesidir.

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı “münasebetiyle, zor koşullarda, bıkmadan, usanmadan, büyük bir özveriyle görevlerini yerine getiren tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlar, aileleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.