MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ramazan ayı hediyeleri Başkan abilerinden

BELEDİYELER 04.05.2020 - 13:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ramazan ayı hediyeleri Başkan abilerinden

Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, Korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan miniklerin, çocukların, gençlerin yanında olmayı sürdürdü.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, Korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan miniklerin, çocukların, gençlerin yanında olmayı sürdürdü.   11 Ayın sultanı Ramazan ayına özel olarak giydirilen otobüsün direksiyonuna da geçen Başkan Fatih Çiftçi, sokak sokak, mahalle mahalle dolaşarak ilk oruçlarını tutan gençlere, tekne orucu tutan miniklere ve çocuklara ramazan ayına özel hediyelerini kapılarına kadar ulaştırdı.   Gülşehir halkının büyük beğenisini toplayan etkinlik kapsamında yüzlerce hediye dağıtılırken, Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, “Korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan çocuklarımızın, gençlerimizin de yanında olmayı, onların her türlü sorunlarıyla ilgilenmeyi sürdüreceğiz. Bu kapsamda düzenlediğimiz etkinlikte hediyelerini kapılarına kadar götürdüğümüz çocuklarımızın, miniklerimizin, gençlerimizin gözlerindeki ışıltı hiç sönmesin inşallah. Seçim çalışmalarına başladığımız ilk günden itibaren belirttiğimiz üzere bu memleketin 7 sinden 70 ine herkesin belediye başkanı, ağabeyi, kardeşi olmayı sürdüreceğiz” dedi.  
Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, Korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan miniklerin, çocukların, gençlerin yanında olmayı sürdürdü.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, Korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan miniklerin, çocukların, gençlerin yanında olmayı sürdürdü.

 

11 Ayın sultanı Ramazan ayına özel olarak giydirilen otobüsün direksiyonuna da geçen Başkan Fatih Çiftçi, sokak sokak, mahalle mahalle dolaşarak ilk oruçlarını tutan gençlere, tekne orucu tutan miniklere ve çocuklara ramazan ayına özel hediyelerini kapılarına kadar ulaştırdı.

 

Gülşehir halkının büyük beğenisini toplayan etkinlik kapsamında yüzlerce hediye dağıtılırken, Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, “Korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan çocuklarımızın, gençlerimizin de yanında olmayı, onların her türlü sorunlarıyla ilgilenmeyi sürdüreceğiz. Bu kapsamda düzenlediğimiz etkinlikte hediyelerini kapılarına kadar götürdüğümüz çocuklarımızın, miniklerimizin, gençlerimizin gözlerindeki ışıltı hiç sönmesin inşallah. Seçim çalışmalarına başladığımız ilk günden itibaren belirttiğimiz üzere bu memleketin 7 sinden 70 ine herkesin belediye başkanı, ağabeyi, kardeşi olmayı sürdüreceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.