Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ramazan Bayramı Haftası Hava Durumu Nasıl Olacak ?

NEVŞEHİR 01.07.2016 - 09:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ramazan Bayramı Haftası Hava Durumu Nasıl Olacak ?

Nevşehir’de hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.
Nevşehir’de hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Nevşehir’de bugün en yüksek hava sıcaklığı 26 derece iken en düşük hava sıcaklığı 17 derece olacak.   2 Temmuz Cumartesi; Parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı 16 derece olması tahmin edilirken en yüksek hava sıcaklığı ise 28 derece olması tahmin ediliyor.   3 Temmuz Pazar; Parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 17 derece olması tahmin edilirken en yüksek hava sıcaklığı ise 28 derece olması tahmin ediliyor.   4 Temmuz Pazartesi; Parçalı bulutlu hava devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 15 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 26 derece olması tahmin ediliyor.   5 Temmuz Salı; Ramazan Bayramının ilk günü Nevşehir’de parçalı bulutlu hava devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 14 derece en yükse hava sıcaklığı ise 27 derece olması tahmin ediliyor. 
Nevşehir’de hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Nevşehir’de hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Nevşehir’de bugün en yüksek hava sıcaklığı 26 derece iken en düşük hava sıcaklığı 17 derece olacak.

 

2 Temmuz Cumartesi; Parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı 16 derece olması tahmin edilirken en yüksek hava sıcaklığı ise 28 derece olması tahmin ediliyor.

 

3 Temmuz Pazar; Parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 17 derece olması tahmin edilirken en yüksek hava sıcaklığı ise 28 derece olması tahmin ediliyor.

 

4 Temmuz Pazartesi; Parçalı bulutlu hava devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 15 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 26 derece olması tahmin ediliyor.

 

5 Temmuz Salı; Ramazan Bayramının ilk günü Nevşehir’de parçalı bulutlu hava devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 14 derece en yükse hava sıcaklığı ise 27 derece olması tahmin ediliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.