MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ramazan Ünlü Milli Takım Kampına katıldı

SPOR 13.12.2019 - 11:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ramazan Ünlü Milli Takım Kampına katıldı

Kapadokya mavi Umut spor kulübü sporcusu down sendromlu Ramazan Ünlü Atletizm Milli takımı kampına katılmak için Ankara’ya gitti
  Kapadokya mavi Umut spor kulübü sporcusu down sendromlu Ramazan Ünlü Atletizm Milli takımı kampına katılmak için Ankara’ya gitti.   Ramazan Ünlü Özel Sporcular Atletizm Milli takımı kampına katılmak için Ankara’ya gitti. Nisan ayında yapılacak olan dünya şampiyonasına hazırlık niteliğinde. Kamp 1 hafta sürecek.    Hatırlanacağı üzere Kapadokya mavi Umut spor kulübü sporcusu down sendromlu Ramazan Ünlü Özel Sporcular Atletizm Milli Türkiye Şampiyonasında cirit atmada Türkiye 2. Liği elde etmişti.
Kapadokya mavi Umut spor kulübü sporcusu down sendromlu Ramazan Ünlü Atletizm Milli takımı kampına katılmak için Ankara’ya gitti

 

Kapadokya mavi Umut spor kulübü sporcusu down sendromlu Ramazan Ünlü Atletizm Milli takımı kampına katılmak için Ankara’ya gitti.

 

Ramazan Ünlü Özel Sporcular Atletizm Milli takımı kampına katılmak için Ankara’ya gitti. Nisan ayında yapılacak olan dünya şampiyonasına hazırlık niteliğinde. Kamp 1 hafta sürecek.

 

 Hatırlanacağı üzere Kapadokya mavi Umut spor kulübü sporcusu down sendromlu Ramazan Ünlü Özel Sporcular Atletizm Milli Türkiye Şampiyonasında cirit atmada Türkiye 2. Liği elde etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.