Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Rasim Arı, '31 Mart'a biz hazırız, Nevşehir hazır’

SİYASET 29.03.2019 - 23:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Rasim Arı, '31 Mart'a biz hazırız, Nevşehir hazır’

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı: “Projelerimizle, saha çalışmalarıyla, sandık görevlileriyle hazırız. "31 Mart’ta Kazanan Türkiye olacak, kazanan Nevşehir ve Nevşehirli olacak" dedi.
  AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı: “Projelerimizle, saha çalışmalarıyla, sandık görevlileriyle hazırız. "31 Mart’ta Kazanan Türkiye olacak, kazanan Nevşehir ve Nevşehirli olacak" dedi. AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı: “Projelerimizle, saha çalışmalarıyla, sandık görevlileriyle hazırız. "31 Mart’a Kazanan Türkiye olacak, kazanan Nevşehir ve Nevşehirli olacak" dedi. Başkan Adayı Rasim Arı: "Şimdiye kadar, seçim çalışmaları kapsamında aylar öncesinde sahaya indiğimiz günden bugüne Nevşehir'de girilmedik mahalle, işyeri, sokak, çalınmadık kapı ve sıkılmadık el bırakmadık. Ve bunun sonuçlarını inşallah sandıkta alacağız. İnanıyorum ki, şimdiye kadar 2002 yılından bu yana tüm seçimlerde teveccüh gösterip, sandıktaki iradesiyle AK Parti’ye görev veren milletimiz, Türkiye’nin kalkınmasını devam ettirecek projeler üretmek şöyle dursun şimdiye kadar yapılanları kapatmaktan, yıkmaktan bahsedenleri sandığa gömecek. 31 Mart'ta yeniden Nevşehir Kalesi'nin burçlarına AK Parti bayrağını sizlerin destekleriyle asacağız" dedi. Muhalefet bizim projelerimizi hayal bile edemez... Kendilerine "hayalcisiniz" diyenlere de cevap veren Rasim Arı: "Sevdamızın adı Nevşehir'imiz için kurduğumuz hayalleri ve sözlerimizi, evel Allah birer birer yerine getireceğiz. Bunun sözünü veriyorum. Muhalefet, bizim projelerimizi hayal bile edemez. Çünkü birileri konuşur biz yaparız. Nevşehir'imizi iş dünyamızın, genç girişimcilerimizin, ev ve iş kadınlarımızın ulusal ölçekte söz sahibi olduğu bir şehre dönüştürmek, başta Şehrimiz ve bölgemiz olmak üzere her alanda marka kenti bir Nevşehir olma yolunda kararlılıkla ilerlemek, huzur ve güven içinde daha kaliteli bir yaşam sürebilmek, gelecek nesillerimize medeniyetimizin izlerini bulacakları, iftihar edecekleri, kimliği olan bir Nevşehir bırakabilmek için, hedefi daha da büyütmek için, AK Parti Gönül Belediyeciliği ile, Tevazuyla, Samimiyetle, Gayretle, daha güzel daha mutlu ve daha modern bir Nevşehir ile hepimiz kazanacağız” diye konuştu.  Rasim Arı: "Ben buradan bir kez daha halkımıza seslenmek istiyorum. Hangi partiden, hangi siyasi görüşten olursa olsun hiçbir ayrım yapmaksızın, tüm Nevşehirli'yi kucaklayacaklarını ifade eden Arı, "Nevşehir bizim sevdamız. Makamlar gelip geçicidir. Esas olan iz bırakmaktır, eser bırakmaktır, gönüllerde kalmaktır." dedi. Rasim Arı sözlerini şöyle tamamladı:"Biz Milletin efendisi değil hizmetkarı olmaya geliyoruz" dedi.
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı: “Projelerimizle, saha çalışmalarıyla, sandık görevlileriyle hazırız. "31 Mart’ta Kazanan Türkiye olacak, kazanan Nevşehir ve Nevşehirli olacak" dedi.

 

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı: “Projelerimizle, saha çalışmalarıyla, sandık görevlileriyle hazırız. "31 Mart’ta Kazanan Türkiye olacak, kazanan Nevşehir ve Nevşehirli olacak" dedi.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı: “Projelerimizle, saha çalışmalarıyla, sandık görevlileriyle hazırız. "31 Mart’a Kazanan Türkiye olacak, kazanan Nevşehir ve Nevşehirli olacak" dedi.

Başkan Adayı Rasim Arı: "Şimdiye kadar, seçim çalışmaları kapsamında aylar öncesinde sahaya indiğimiz günden bugüne Nevşehir'de girilmedik mahalle, işyeri, sokak, çalınmadık kapı ve sıkılmadık el bırakmadık. Ve bunun sonuçlarını inşallah sandıkta alacağız.

İnanıyorum ki, şimdiye kadar 2002 yılından bu yana tüm seçimlerde teveccüh gösterip, sandıktaki iradesiyle AK Parti’ye görev veren milletimiz, Türkiye’nin kalkınmasını devam ettirecek projeler üretmek şöyle dursun şimdiye kadar yapılanları kapatmaktan, yıkmaktan bahsedenleri sandığa gömecek. 31 Mart'ta yeniden Nevşehir Kalesi'nin burçlarına AK Parti bayrağını sizlerin destekleriyle asacağız" dedi.

Muhalefet bizim projelerimizi hayal bile edemez...
Kendilerine "hayalcisiniz" diyenlere de cevap veren Rasim Arı: "Sevdamızın adı Nevşehir'imiz için kurduğumuz hayalleri ve sözlerimizi, evel Allah birer birer yerine getireceğiz. Bunun sözünü veriyorum. Muhalefet, bizim projelerimizi hayal bile edemez. Çünkü birileri konuşur biz yaparız.

Nevşehir'imizi iş dünyamızın, genç girişimcilerimizin, ev ve iş kadınlarımızın ulusal ölçekte söz sahibi olduğu bir şehre dönüştürmek, başta Şehrimiz ve bölgemiz olmak üzere her alanda marka kenti bir Nevşehir olma yolunda kararlılıkla ilerlemek, huzur ve güven içinde daha kaliteli bir yaşam sürebilmek, gelecek nesillerimize medeniyetimizin izlerini bulacakları, iftihar edecekleri, kimliği olan bir Nevşehir bırakabilmek için, hedefi daha da büyütmek için, AK Parti Gönül Belediyeciliği ile, Tevazuyla, Samimiyetle, Gayretle, daha güzel daha mutlu ve daha modern bir Nevşehir ile hepimiz kazanacağız” diye konuştu. 

Rasim Arı: "Ben buradan bir kez daha halkımıza seslenmek istiyorum. Hangi partiden, hangi siyasi görüşten olursa olsun hiçbir ayrım yapmaksızın, tüm Nevşehirli'yi kucaklayacaklarını ifade eden Arı, "Nevşehir bizim sevdamız. Makamlar gelip geçicidir. Esas olan iz bırakmaktır, eser bırakmaktır, gönüllerde kalmaktır." dedi.

Rasim Arı sözlerini şöyle tamamladı:"Biz Milletin efendisi değil hizmetkarı olmaya geliyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.