MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Rasim Arı, Binali Yıldırım’a destek için İstanbul’a gitti

SİYASET 09.06.2019 - 22:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Rasim Arı, Binali Yıldırım’a destek için İstanbul’a gitti

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın seçim kampanyasına destek vermek için İstanbul'a gidiyor.
  Belediye Başkanı Rasim Arı yaptığı açıklamada, 23 Haziran’da gerçekleştirilecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın seçim kampanyasına destek vermek amacıyla İstanbul’a gitme kararı aldığını belirtti. 13 Haziran 2019 Perşembe gününe kadar kalacağı İstanbul’da, Binali Yıldırım ile birlikte seçim çalışmalarına katılacağını ifade eden Arı, İstanbul’da bulunan Nevşehirliler ile de çeşitli etkinliklerde bir araya geleceğini söyledi.   23 Haziran’da gerçekleştirilecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin Türkiye için önemli bir seçim olduğunu ifade eden Arı: “Bu gece İstanbul’a giderek Sayın Yıldırım’a destek olacağız. Bu seçim sadece İstanbul için değil ülkemiz için de çok önemli. Bizde bu nedenle İstanbul’daki seçim çalışmalarına katılma kararı aldık. 13 Haziran tarihine kadar kalacağımız İstanbul’da seçim çalışması yürüteceğiz. Yaklaşık 100 bin Nevşehirlinin yaşadığı İstanbul’da hemşerimizle kucaklaşacağız ve İstanbul'un aydınlık yarınları için gayret edeceğiz. Bu güne kadar partimizin çeşitli kademelerinde aldığı görevlerle ülkemizi önemli hizmetlerle buluşturan Binali Yıldırım’ı inşallah İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreceğiz.” dedi.  
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın seçim kampanyasına destek vermek için İstanbul'a gidiyor.

 

Belediye Başkanı Rasim Arı yaptığı açıklamada, 23 Haziran’da gerçekleştirilecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın seçim kampanyasına destek vermek amacıyla İstanbul’a gitme kararı aldığını belirtti. 13 Haziran 2019 Perşembe gününe kadar kalacağı İstanbul’da, Binali Yıldırım ile birlikte seçim çalışmalarına katılacağını ifade eden Arı, İstanbul’da bulunan Nevşehirliler ile de çeşitli etkinliklerde bir araya geleceğini söyledi.

 

23 Haziran’da gerçekleştirilecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin Türkiye için önemli bir seçim olduğunu ifade eden Arı: “Bu gece İstanbul’a giderek Sayın Yıldırım’a destek olacağız. Bu seçim sadece İstanbul için değil ülkemiz için de çok önemli. Bizde bu nedenle İstanbul’daki seçim çalışmalarına katılma kararı aldık. 13 Haziran tarihine kadar kalacağımız İstanbul’da seçim çalışması yürüteceğiz. Yaklaşık 100 bin Nevşehirlinin yaşadığı İstanbul’da hemşerimizle kucaklaşacağız ve İstanbul'un aydınlık yarınları için gayret edeceğiz. Bu güne kadar partimizin çeşitli kademelerinde aldığı görevlerle ülkemizi önemli hizmetlerle buluşturan Binali Yıldırım’ı inşallah İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreceğiz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.