Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Rasim Arı, Binali Yıldırım için destek turlarında

SİYASET 18.06.2019 - 10:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Rasim Arı, Binali Yıldırım için destek turlarında

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde, AK Parti Adayı Binali Yıldırım'a destek vermek amacıyla İstanbul'a giden Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 5 farklı radyo kanalında canlı konuğu olacak.
  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde, AK Parti Adayı Binali Yıldırım'a destek vermek amacıyla İstanbul'a giden Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 5 farklı radyo kanalında canlı konuğu olacak. Arı ayrıca, Nevşehirli İş Adamları Toplantısına katılacak ve Bahçelievler’deki gençlik buluşmasında Yıldırım için destek isteyecek.   23 Haziran'da yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimleri öncesinde Binali Yıldırım’a destek turlarını sürdüren Belediye Başkanı Rasim Arı, bir yandan İstanbul’da bulunan hemşehri derneklerini ziyaret ederken bir yandan da çeşitli radyo kanallarında canlı yayınlara katılarak Binali Yıldırım için destek istiyor.   Bugün ilk olarak Saat 14.00’da İstanbul’un Sesi Radyosuna konuk olacak olan Arı, saat 16.00’da ise Damla FM-Radyo Ekin ve Radyo Hevi ortak canlı yayının da konuşacak.   Akşam saat 18.00’da Radyo Alaturka’da olacak olan Arı, sonrasında saat 19.00’da Kapadokya Derneği Buluşmasına katılarak hemşehrileri ile kucaklaşacak.   Nevşehirli iş insanları ile saat 20.00’da bir araya gelerek hem İstanbul seçimleri hem de Nevşehir’i konuşacak olan Rasim Arı, günün son programında ise Bahçelievler’deki Gençlik Buluşmasına katılacak
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde, AK Parti Adayı Binali Yıldırım'a destek vermek amacıyla İstanbul'a giden Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 5 farklı radyo kanalında canlı konuğu olacak.

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde, AK Parti Adayı Binali Yıldırım'a destek vermek amacıyla İstanbul'a giden Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 5 farklı radyo kanalında canlı konuğu olacak. Arı ayrıca, Nevşehirli İş Adamları Toplantısına katılacak ve Bahçelievler’deki gençlik buluşmasında Yıldırım için destek isteyecek.

 

23 Haziran'da yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimleri öncesinde Binali Yıldırım’a destek turlarını sürdüren Belediye Başkanı Rasim Arı, bir yandan İstanbul’da bulunan hemşehri derneklerini ziyaret ederken bir yandan da çeşitli radyo kanallarında canlı yayınlara katılarak Binali Yıldırım için destek istiyor.

 

Bugün ilk olarak Saat 14.00’da İstanbul’un Sesi Radyosuna konuk olacak olan Arı, saat 16.00’da ise Damla FM-Radyo Ekin ve Radyo Hevi ortak canlı yayının da konuşacak.

 

Akşam saat 18.00’da Radyo Alaturka’da olacak olan Arı, sonrasında saat 19.00’da Kapadokya Derneği Buluşmasına katılarak hemşehrileri ile kucaklaşacak.

 

Nevşehirli iş insanları ile saat 20.00’da bir araya gelerek hem İstanbul seçimleri hem de Nevşehir’i konuşacak olan Rasim Arı, günün son programında ise Bahçelievler’deki Gençlik Buluşmasına katılacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.