Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Rasim Arı, 'Hep birlikte sevdamızı haykırmaya devam ediyoruz'

SİYASET 22.03.2019 - 23:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Rasim Arı, 'Hep birlikte sevdamızı haykırmaya devam ediyoruz'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diriliş meydanında düzenlenen mitingde AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı’ya destek oldu.
  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde Diriliş Meydanında düzenlenen mitinge katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Soylu burada AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı’ya destek isterken Rasim Arı’nın sözünün kendi sözü olduğunu söyledi.   AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı’da yaptığı açıklamada,  “Hep beraber türkümüzü söylemeye ve sevdamızı haykırmaya devam ediyoruz. Bu akşam İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile beraber şehrimizde güzel bir hikaye daha yazdık. AK kadrolarımız ile beraber bir ve bütün olarak seçime son 9 gün kala meydanları hınca hınç doldurduk. Bizlere destek vermek için yoğun programı arasına Nevşehir'i alan kıymetli Bakanımız Süleyman Soylu başta olmak üzere, Meydanı hazırlayan ve dolduran teşkilatımıza ve aksam vakti meydanı büyük bir coşkuyla dolduran hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diriliş meydanında düzenlenen mitingde AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı’ya destek oldu.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde Diriliş Meydanında düzenlenen mitinge katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Soylu burada AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı’ya destek isterken Rasim Arı’nın sözünün kendi sözü olduğunu söyledi.

 

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı’da yaptığı açıklamada,  “Hep beraber türkümüzü söylemeye ve sevdamızı haykırmaya devam ediyoruz. Bu akşam İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile beraber şehrimizde güzel bir hikaye daha yazdık. AK kadrolarımız ile beraber bir ve bütün olarak seçime son 9 gün kala meydanları hınca hınç doldurduk. Bizlere destek vermek için yoğun programı arasına Nevşehir'i alan kıymetli Bakanımız Süleyman Soylu başta olmak üzere, Meydanı hazırlayan ve dolduran teşkilatımıza ve aksam vakti meydanı büyük bir coşkuyla dolduran hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.