MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Rasim Arı, ‘Mustafa Parmaksız caddesini 1 Eylül’de açıyoruz’

GÜNCEL 28.08.2019 - 17:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Rasim Arı, ‘Mustafa Parmaksız caddesini 1 Eylül’de açıyoruz’

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, sıcak asfalt seriminin başladığı Mustafa Parmaksız Caddesi’nin 1 Eylül 2019 Pazar günü trafiğe açılacağını belirterek, “Söz verdiğimiz tüm hizmetleri birer birer yerine getiriyoruz.” dedi.
  Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, sıcak asfalt seriminin başladığı Mustafa Parmaksız Caddesi’nin 1 Eylül 2019 Pazar günü trafiğe açılacağını belirterek, “Söz verdiğimiz tüm hizmetleri birer birer yerine getiriyoruz.” dedi.   Belediye Başkanı Rasim Arı yaptığı açıklamada, bir yandan şehir içi trafiğindeki ulaşım kalitesini arttırarak hem yayalar hem de araç sürücüleri için modern ve konforlu yollar yapmayı hedeflediklerini kaydetti. Bu amaçla başlattıkları çalışmalar çerçevesinde bu güne kadar Doyuran Kavşağı ile Meteris Meydanı Kavşağı arası ve Saatçi Hoca Caddesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlanarak sıcak asfalt seriminin gerçekleştirildiğini ifade eden Arı, bu yollarda ayrıca yaya kaldırımları ve aydınlatma sistemlerinin yenilenerek vatandaşlarında büyük beğenisini kazanan yeşil bant uygulamasının yapıldığını söyledi.   Belirli bir program çerçevesinde yürütülen sıcak asfalt çalışmalarında son olarak geçtiğimiz haftalarda başlanılan Mustafa Parmaksız Caddesi’nde yoğunlaştıklarını kaydeden Arı, bu caddede altyapı çalışmalarının ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince başlatılan sıcak asfalt seriminin kısa sürede tamamlanarak caddenin 1 Eylül 2019 Pazar günü trafiğe açılacağını müjdeledi.   Göreve geldikleri günden bu güne Nevşehirlilerin yaşadıkları şehirden gurur duyacakları bir şehir inşa etmek için çalıştıklarını vurgulayan Arı, “Şehrimizin dört bir yanını şantiyeye çevirmiş durumdayız. Vatandaşımızın talep ve beklentileri doğrultusunda planladığımız hizmet ve yatırımlarımız aksamadan devam ediyor. Mustafa Parmaksız Caddesi için de ciddi bir yatırım yaptık. Yapılan bu yatırımla hem bu bölge uzun yıllar altyapı sorunu yaşamayacak hem de modern bir görünüme kavuşacak. Şu anda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz yoğun bir çalışma içerisindeler. Sabahın erken saatlerinden başlayarak gece geç saatlere kadar çalışıp bu yolu 1 Eylül Pazar günü trafiğe açacağız. Çalışmalarımız sırasında bizlere her zaman desteğini gösteren değerli esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, sıcak asfalt seriminin başladığı Mustafa Parmaksız Caddesi’nin 1 Eylül 2019 Pazar günü trafiğe açılacağını belirterek, “Söz verdiğimiz tüm hizmetleri birer birer yerine getiriyoruz.” dedi.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, sıcak asfalt seriminin başladığı Mustafa Parmaksız Caddesi’nin 1 Eylül 2019 Pazar günü trafiğe açılacağını belirterek, “Söz verdiğimiz tüm hizmetleri birer birer yerine getiriyoruz.” dedi.

 

Belediye Başkanı Rasim Arı yaptığı açıklamada, bir yandan şehir içi trafiğindeki ulaşım kalitesini arttırarak hem yayalar hem de araç sürücüleri için modern ve konforlu yollar yapmayı hedeflediklerini kaydetti. Bu amaçla başlattıkları çalışmalar çerçevesinde bu güne kadar Doyuran Kavşağı ile Meteris Meydanı Kavşağı arası ve Saatçi Hoca Caddesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlanarak sıcak asfalt seriminin gerçekleştirildiğini ifade eden Arı, bu yollarda ayrıca yaya kaldırımları ve aydınlatma sistemlerinin yenilenerek vatandaşlarında büyük beğenisini kazanan yeşil bant uygulamasının yapıldığını söyledi.

 

Belirli bir program çerçevesinde yürütülen sıcak asfalt çalışmalarında son olarak geçtiğimiz haftalarda başlanılan Mustafa Parmaksız Caddesi’nde yoğunlaştıklarını kaydeden Arı, bu caddede altyapı çalışmalarının ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince başlatılan sıcak asfalt seriminin kısa sürede tamamlanarak caddenin 1 Eylül 2019 Pazar günü trafiğe açılacağını müjdeledi.

 

Göreve geldikleri günden bu güne Nevşehirlilerin yaşadıkları şehirden gurur duyacakları bir şehir inşa etmek için çalıştıklarını vurgulayan Arı, “Şehrimizin dört bir yanını şantiyeye çevirmiş durumdayız. Vatandaşımızın talep ve beklentileri doğrultusunda planladığımız hizmet ve yatırımlarımız aksamadan devam ediyor. Mustafa Parmaksız Caddesi için de ciddi bir yatırım yaptık. Yapılan bu yatırımla hem bu bölge uzun yıllar altyapı sorunu yaşamayacak hem de modern bir görünüme kavuşacak. Şu anda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz yoğun bir çalışma içerisindeler. Sabahın erken saatlerinden başlayarak gece geç saatlere kadar çalışıp bu yolu 1 Eylül Pazar günü trafiğe açacağız. Çalışmalarımız sırasında bizlere her zaman desteğini gösteren değerli esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.