MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Rasim Arı'nın Nevşehir sevdası gönüllerde yankı buldu

SİYASET 30.03.2019 - 09:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Rasim Arı'nın Nevşehir sevdası gönüllerde yankı buldu

“Nevşehir Aşkıyla, Bir Hayalim Var Nevşehir” sloganıyla 31 Mart'a hazırız diyen AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı'nın Nevşehir Sevdası Nevşehirli Tüm Vatandaşların Gönüllerinde Yankı Buldu ...
  31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesi son gece ziyaretlerini 2000 Evler mahallesinde Üniversite civarında ki kafelerde özellikle de üniversiteli gençlerle bir araya gelerek tamamlayan AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı; "Önce Bigpoint Kafemizde genç kardeşlerimizle buluştuk, sonrasında Üniversitemiz civarındaki kafelerde özellikle genç kardeşlerimizle kucaklaşarak geceyi noktalıyoruz" dedi. Her zaman halk ile iç içe olacağını ve bu şehri hep birlikte yöneteceklerini belirten Rasim Arı “Bu şehrin geleceği için gece gündüz çalışacağız. Biz çalıştıkça Kazanan Nevşehir Olacak.  Bunu hep beraber başaracağız. Hep birlikte çalışacağız. Bu şehrin gerçek sahibi sizlersiniz, sizler.  Biz şehrin sahibi olmak için değil, şehre efendi olmak için değil, şehri emin olmak için şehrin emini olup sizlerle birlikte bu şehre sahip çıkmak için buradayız. Bunu birlikte başaracağız" dedi. AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı seçimlere saatler kala yaşadığı duygularını ise şu samimi cümlelerle ifade etti: “İçimde bu şehrin aşkını taşıyorum. Nevşehir aşkıyla dolup taşıyorum. Bu şehre hizmet etmek için heyecanlıyım. Bu şehre hizmetkâr olmak için sabırsızım.  Memleketim, toprağım, ecdadımın emanetisin Nevşehir. Nevşehir her şeyin en iyisini, en güzelini hak eder. Biz bu şehri imar ve inşa ederken gönül kazanacağız. Bu şehirde yaşayan herkesle bir ve bütün olacağız. Ve Biz birleştikçe Güçlü Nevşehir olacak” dedi. Adaylığının açıklandığı günden itibaren “Nevşehir Aşkıyla, Bir Hayalim Var Nevşehir” sloganıyla bu mübarek şehrin tüm cadde sokak ve mahallerini aylardır gece gündüz kapı kapı dolaşıp, hane hane gezdik. Ve 31 Mart'tan sonra da Çocuğu, genci, yaşlısı, kadını ve erkeği ile bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız” dedi.
“Nevşehir Aşkıyla, Bir Hayalim Var Nevşehir” sloganıyla 31 Mart'a hazırız diyen AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı'nın Nevşehir Sevdası Nevşehirli Tüm Vatandaşların Gönüllerinde Yankı Buldu ...

 

31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesi son gece ziyaretlerini 2000 Evler mahallesinde Üniversite civarında ki kafelerde özellikle de üniversiteli gençlerle bir araya gelerek tamamlayan AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı; "Önce Bigpoint Kafemizde genç kardeşlerimizle buluştuk, sonrasında Üniversitemiz civarındaki kafelerde özellikle genç kardeşlerimizle kucaklaşarak geceyi noktalıyoruz" dedi.



Her zaman halk ile iç içe olacağını ve bu şehri hep birlikte yöneteceklerini belirten Rasim Arı “Bu şehrin geleceği için gece gündüz çalışacağız. Biz çalıştıkça Kazanan Nevşehir Olacak.  Bunu hep beraber başaracağız. Hep birlikte çalışacağız. Bu şehrin gerçek sahibi sizlersiniz, sizler.  Biz şehrin sahibi olmak için değil, şehre efendi olmak için değil, şehri emin olmak için şehrin emini olup sizlerle birlikte bu şehre sahip çıkmak için buradayız. Bunu birlikte başaracağız" dedi.



AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı seçimlere saatler kala yaşadığı duygularını ise şu samimi cümlelerle ifade etti: “İçimde bu şehrin aşkını taşıyorum. Nevşehir aşkıyla dolup taşıyorum. Bu şehre hizmet etmek için heyecanlıyım. Bu şehre hizmetkâr olmak için sabırsızım.  Memleketim, toprağım, ecdadımın emanetisin Nevşehir. Nevşehir her şeyin en iyisini, en güzelini hak eder. Biz bu şehri imar ve inşa ederken gönül kazanacağız. Bu şehirde yaşayan herkesle bir ve bütün olacağız. Ve Biz birleştikçe Güçlü Nevşehir olacak” dedi.



Adaylığının açıklandığı günden itibaren “Nevşehir Aşkıyla, Bir Hayalim Var Nevşehir” sloganıyla bu mübarek şehrin tüm cadde sokak ve mahallerini aylardır gece gündüz kapı kapı dolaşıp, hane hane gezdik. Ve 31 Mart'tan sonra da Çocuğu, genci, yaşlısı, kadını ve erkeği ile bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.