Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Referandum Öncesi Nevşehir CHP'den İlçelere Çıkarma

SİYASET 26.01.2017 - 10:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Referandum Öncesi Nevşehir CHP'den İlçelere Çıkarma

Nevşehir CHP refarandum öncesi ilçe teşkilatlarına ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor.
Nevşehir CHP refarandum öncesi ilçe teşkilatlarına ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor.    Gülşehir CHP İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu toplantısı Gülşehir CHP İlçe Binasında yapılıdı.   Gülşehir CHP İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu toplantısına CHP İl Başkanı Kamil Gülmez ve il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte CHP İlçe Başkanı Yakup Özmen, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldılar.   Toplantıda bir konuşma yapan İl Başkanı Kamil Gülmez, ülkemizin geleceğinin belirleneceği bir referandum sürecine girildiğini belirterek, mecliste kabul edilen Anayasa değişiklik paketinin getireceği tehlikelere dikkat çekti. Gülmez, Mecliste yeterli oy çoğunluğu olmadığından dolayı referanduma gidilen Anayasa değişikliği ile ülkenin demokrasi ve cumhuriyet rejiminden çıkarak, tek adamlık ve diktatörlük rejimine dönüşeceğini söyledi. Öyle bir rejimde ne hayır diyenlerin, ne de evet diyenlerin hiçbir güvenceye sahip olamayacağının altını çizen Gülmez, Cumhurbaşkanına verilecek yetkilerle her vatandaşın hak ve hukukunun risk altında olduğunu açıkladı. CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, herhangi bir kimsenin mal varlığına el konulduğu zaman bunu savunacak bir hukukun bile bulunamayacağını dile getirdi.   Gülşehir İlçe Başkanı Yakup Özmen de ülkemizin içinde bulunduğu baskıcı ortamın daha ağırının oluşacağını söyleyerek, halkın bundan kurtulması için referandumla yapılacak olan Anayasa değişikliğine hayır demesi gerektiğini belirtti.  Toplantıda söz alan partili üyeler, referandumla ilgili kendi görüşlerini açıklayıp düşüncelerini söylediler.  
Nevşehir CHP refarandum öncesi ilçe teşkilatlarına ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor.

Nevşehir CHP refarandum öncesi ilçe teşkilatlarına ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor. 

 

Gülşehir CHP İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu toplantısı Gülşehir CHP İlçe Binasında yapılıdı.

 

Gülşehir CHP İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu toplantısına CHP İl Başkanı Kamil Gülmez ve il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte CHP İlçe Başkanı Yakup Özmen, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldılar.

 

Toplantıda bir konuşma yapan İl Başkanı Kamil Gülmez, ülkemizin geleceğinin belirleneceği bir referandum sürecine girildiğini belirterek, mecliste kabul edilen Anayasa değişiklik paketinin getireceği tehlikelere dikkat çekti. Gülmez, Mecliste yeterli oy çoğunluğu olmadığından dolayı referanduma gidilen Anayasa değişikliği ile ülkenin demokrasi ve cumhuriyet rejiminden çıkarak, tek adamlık ve diktatörlük rejimine dönüşeceğini söyledi. Öyle bir rejimde ne hayır diyenlerin, ne de evet diyenlerin hiçbir güvenceye sahip olamayacağının altını çizen Gülmez, Cumhurbaşkanına verilecek yetkilerle her vatandaşın hak ve hukukunun risk altında olduğunu açıkladı. CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, herhangi bir kimsenin mal varlığına el konulduğu zaman bunu savunacak bir hukukun bile bulunamayacağını dile getirdi.

 

Gülşehir İlçe Başkanı Yakup Özmen de ülkemizin içinde bulunduğu baskıcı ortamın daha ağırının oluşacağını söyleyerek, halkın bundan kurtulması için referandumla yapılacak olan Anayasa değişikliğine hayır demesi gerektiğini belirtti. 

Toplantıda söz alan partili üyeler, referandumla ilgili kendi görüşlerini açıklayıp düşüncelerini söylediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.