Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Referandumda EVET Oyu Rekoru Kıran Köye Ziyaret

SİYASET 29.04.2017 - 13:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Referandumda EVET Oyu Rekoru Kıran Köye Ziyaret

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider Gülşehir ilçesi ve köylerini ziyaret etti.
Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider Gülşehir ilçesi ve köylerini ziyaret etti.   Ziyaretine Kızılkaya köyü ile başlayan Gizligider 16 Nisan’da yapılan halkoylamasında verdikleri destek nedeniyle teşekkür ederken Kızılkaya köyü için yapılacak hizmetleri değerlendirdi. Geleceğimizi teminatı olan çocuklarımızla da sohbet eden Gizligider, evlatlarımızı verdiği hediyelerle sevindirdi. Daha sonra Bölükören köyümüze geçen Gizligider halkoylamasında rekor kıran köyümüze verdikleri bu büyük destek için teşekkür ederken, verdiklerin desteğin karşılığını bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vereceklerini ifade etti.   16 Nisan Referandumda Nevşehir'in Gülşehir ilçesindeki Bölükören köyü seçim sandığında 132 oy evet 1 oy hayır çıkmıştı.    Köy ziyaretlerinin ardından Gülşehir ilçe merkezinde esnafımızla sohbet etti ve görevine yeni başlayan Gülşehir Kaymakamı Çağlar Tekin’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti ve Gülşehir için yapılacak hizmetleri değerlendirdi.    
Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider Gülşehir ilçesi ve köylerini ziyaret etti.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider Gülşehir ilçesi ve köylerini ziyaret etti.

 

Ziyaretine Kızılkaya köyü ile başlayan Gizligider 16 Nisan’da yapılan halkoylamasında verdikleri destek nedeniyle teşekkür ederken Kızılkaya köyü için yapılacak hizmetleri değerlendirdi. Geleceğimizi teminatı olan çocuklarımızla da sohbet eden Gizligider, evlatlarımızı verdiği hediyelerle sevindirdi. Daha sonra Bölükören köyümüze geçen Gizligider halkoylamasında rekor kıran köyümüze verdikleri bu büyük destek için teşekkür ederken, verdiklerin desteğin karşılığını bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vereceklerini ifade etti.

 

16 Nisan Referandumda Nevşehir'in Gülşehir ilçesindeki Bölükören köyü seçim sandığında 132 oy evet 1 oy hayır çıkmıştı. 

 

Köy ziyaretlerinin ardından Gülşehir ilçe merkezinde esnafımızla sohbet etti ve görevine yeni başlayan Gülşehir Kaymakamı Çağlar Tekin’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti ve Gülşehir için yapılacak hizmetleri değerlendirdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.