Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Refik Başaran’ın heykeli yeni yerine taşındı

İLÇELER 20.05.2019 - 17:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Refik Başaran’ın heykeli yeni yerine taşındı

Ürgüplü halk ozanı Refik Başaran’ın heykeli, Ürgüp’e gelen her misafirin görebileceği yeni yerine taşındı.
  Geçmiş yıllarda da bugünkü taşınan yerinde olan Halk Ozanı Ürgüplü Refik Başaran’ın heykeli eski Türk Hava Kurumu binası önündeki yerine taşındı.   Halk Ozanı Ürgüplü Refik Başaran heykelinin yeni yerine yakıştığını ifade eden Aktürk, “Geçmiş yıllarda Refik Başaran’ın heykeli bugünkü taşıdığımız yerdeydi. Yerli yabancı bir çok misafirin gözü önünde olduğu için ilgi çekerdi. Arkadaşlarla yaptığımız değerlendirme ile buraya taşımanın uygun olacağı kanaatine vardık. Vatandaşlarımıza da sorduk gayet olumlu geri dönüşler alınca heykeli yeni yerine taşıdık.   İlerleyen zamanlarda da yine Ürgüp için önem taşıyan isimlerin heykellerinin farklı noktalarda uygulanması için çalışma yaptıklarını ifade eden Aktürk, tüm kararları Ürgüplü vatandaşlarımızla birlikte almaya devam edeceğiz" dedi.
Ürgüplü halk ozanı Refik Başaran’ın heykeli, Ürgüp’e gelen her misafirin görebileceği yeni yerine taşındı.

 

Geçmiş yıllarda da bugünkü taşınan yerinde olan Halk Ozanı Ürgüplü Refik Başaran’ın heykeli eski Türk Hava Kurumu binası önündeki yerine taşındı.

 

Halk Ozanı Ürgüplü Refik Başaran heykelinin yeni yerine yakıştığını ifade eden Aktürk, “Geçmiş yıllarda Refik Başaran’ın heykeli bugünkü taşıdığımız yerdeydi. Yerli yabancı bir çok misafirin gözü önünde olduğu için ilgi çekerdi. Arkadaşlarla yaptığımız değerlendirme ile buraya taşımanın uygun olacağı kanaatine vardık. Vatandaşlarımıza da sorduk gayet olumlu geri dönüşler alınca heykeli yeni yerine taşıdık.

 

İlerleyen zamanlarda da yine Ürgüp için önem taşıyan isimlerin heykellerinin farklı noktalarda uygulanması için çalışma yaptıklarını ifade eden Aktürk, tüm kararları Ürgüplü vatandaşlarımızla birlikte almaya devam edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.