Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Rehberler Odası Başkanı Yılmaz Nevşehir Milletvekillerini Ziyaret Etti

TURİZM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.01.2016 - 23:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Rehberler Odası Başkanı Yılmaz Nevşehir Milletvekillerini Ziyaret Etti

  Nevşehir Rehberler Odası Başkanı Sami Yılmaz, AK Parti Nevşehir Milletvekillerini ziyaret etti. Rehberler Odası Başkanı Sami Yılmaz, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’i TBMM’de ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Rehberler Odası Başkanı Sami Yılmaz AK Parti Milletvekillerini ziyaretinde, Kapadokya Bölgesinde rehberler olarak yapılan çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler verirken, bölge turizminin sıkıntılarını ve yapılması gereken çalışmalar hakkında da fikir alışverişinde bulundu. 
 

Nevşehir Rehberler Odası Başkanı Sami Yılmaz, AK Parti Nevşehir Milletvekillerini ziyaret etti.

Rehberler Odası Başkanı Sami Yılmaz, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’i TBMM’de ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Rehberler Odası Başkanı Sami Yılmaz AK Parti Milletvekillerini ziyaretinde, Kapadokya Bölgesinde rehberler olarak yapılan çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler verirken, bölge turizminin sıkıntılarını ve yapılması gereken çalışmalar hakkında da fikir alışverişinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.