MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Rektör Kılıç, Semerkand Derneğinin İftar Yemeğine Katıldı

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.07.2014 - 14:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Rektör Kılıç, Semerkand Derneğinin İftar Yemeğine Katıldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Semerkand Buhara İlim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından verilen iftar yemeğine katıldı. Semerkand Buhara İlim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Feralan’ın ev sahipliğinde düzenlenen ve geleneksel hale getirilen iftar yemeğine Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Bekci ve davetliler katıldı. İftar yemeği sonrasında dernek yöneticileri ve davetliler ile bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, kendileriyle üniversite ve şehir işbirliğinde yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Semerkand Buhara İlim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından verilen iftar yemeğine katıldı.

Semerkand Buhara İlim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Feralan’ın ev sahipliğinde düzenlenen ve geleneksel hale getirilen iftar yemeğine Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Bekci ve davetliler katıldı.

İftar yemeği sonrasında dernek yöneticileri ve davetliler ile bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, kendileriyle üniversite ve şehir işbirliğinde yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.