MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, Görme Engelli Nuray Köybaşı’nı Evinde Ziyaret Etti

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.05.2014 - 09:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, Görme Engelli Nuray Köybaşı’nı Evinde Ziyaret Etti

Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç,  Nuray Köybaşı’nın evinde gerçekleştirdiği ziyaretlerinde kendisine; Üniversite Genel Sekreteri Sibel Akbaş, Umuda Bir Adım Tüm Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Belirir refakat etti.   Rektör Kılıç ve beraberindekilerin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Nuray Köybaşı, özellikle Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın göreve geldiği günden bugüne; engellilere yönelik yaptığı güzel çalışmaları takip ettiğini ve bir engelli olarak bundan gurur duyduğunu belirtti.  Köybaşı konuşmasında ayrıca, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve üniversite bünyesinde bulunan Engelli Birimi tarafından engellilere yönelik düzenlenen her türlü etkinliğe katılmaya gayret ettiğini de sözlerine ekledi. Engelli bireylerin toplumun her kesiminde bulunduğunu ve sağlıklı bir toplum için tüm engellilerin ‘engellerinin kaldırılması’ yönünde toplumun her kesimine görev düştüğünü belirten Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi olarak üzerlerine düşen bu tür sosyal sorumluluk görevlerini yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi. Rektör Kılıç konuşmasında, “Toplumları oluşturan bireyler arasında daima engelli insanların bulunduğunu ve herkesin birer potansiyel engelli adayı olabileceğini unutmamak gerekir. Üniversite olarak bu güne kadar engelli öğrencilerimizin, çalışanlarımızın ve engelli misafirlerimizin ‘engellerini ortadan kaldırmak’ için gerekli alt yapı çalışmalarımızı yerine getirdik. Ayrıca üniversitemiz bünyesinde oluşturduğumuz Engelli Birimi vasıtası ile engellilerimizin sorunlarına yönelik bir çok proje gerçekleştirdik. Bundan sonra da engellilere yönelik duyarlı çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi. 

Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç,  Nuray Köybaşı’nın evinde gerçekleştirdiği ziyaretlerinde kendisine; Üniversite Genel Sekreteri Sibel Akbaş, Umuda Bir Adım Tüm Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Belirir refakat etti.  

Rektör Kılıç ve beraberindekilerin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Nuray Köybaşı, özellikle Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın göreve geldiği günden bugüne; engellilere yönelik yaptığı güzel çalışmaları takip ettiğini ve bir engelli olarak bundan gurur duyduğunu belirtti.  Köybaşı konuşmasında ayrıca, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve üniversite bünyesinde bulunan Engelli Birimi tarafından engellilere yönelik düzenlenen her türlü etkinliğe katılmaya gayret ettiğini de sözlerine ekledi.

Engelli bireylerin toplumun her kesiminde bulunduğunu ve sağlıklı bir toplum için tüm engellilerin ‘engellerinin kaldırılması’ yönünde toplumun her kesimine görev düştüğünü belirten Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi olarak üzerlerine düşen bu tür sosyal sorumluluk görevlerini yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi. Rektör Kılıç konuşmasında, “Toplumları oluşturan bireyler arasında daima engelli insanların bulunduğunu ve herkesin birer potansiyel engelli adayı olabileceğini unutmamak gerekir. Üniversite olarak bu güne kadar engelli öğrencilerimizin, çalışanlarımızın ve engelli misafirlerimizin ‘engellerini ortadan kaldırmak’ için gerekli alt yapı çalışmalarımızı yerine getirdik. Ayrıca üniversitemiz bünyesinde oluşturduğumuz Engelli Birimi vasıtası ile engellilerimizin sorunlarına yönelik bir çok proje gerçekleştirdik. Bundan sonra da engellilere yönelik duyarlı çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.