Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Rektör Aktekin 250. ÜAK toplantısına katıldı

EĞİTİM 14.05.2020 - 19:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Rektör Aktekin 250. ÜAK toplantısına katıldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin 250. Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı (ÜAK) toplantısına katıldı.
  2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 11. maddesi uyarınca kurulan, üniversite rektörlerinin bir yıl süre ile üniversitelerin Cumhuriyet dönemindeki kuruluş tarihlerine göre sıra ile başkanlık yaptığı, yaklaşık 200 üniversitenin bağlı olduğu Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı 250. dönem toplantısı küresel ölçekte yaşanan korana virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında video konferans yöntemiyle online olarak yapıldı.   Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’ın açılış konuşması ile başlayan toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karar bağlandı.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin 250. Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı (ÜAK) toplantısına katıldı.

 

2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 11. maddesi uyarınca kurulan, üniversite rektörlerinin bir yıl süre ile üniversitelerin Cumhuriyet dönemindeki kuruluş tarihlerine göre sıra ile başkanlık yaptığı, yaklaşık 200 üniversitenin bağlı olduğu Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı 250. dönem toplantısı küresel ölçekte yaşanan korana virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında video konferans yöntemiyle online olarak yapıldı.

 

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’ın açılış konuşması ile başlayan toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karar bağlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.