MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Rektör Aktekin’in '19 Eylül Gaziler Günü' mesajı

NEVŞEHİR 18.09.2020 - 17:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Rektör Aktekin’in '19 Eylül Gaziler Günü' mesajı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Semih Aktekin ''19 Eylül Gaziler Günün'' dolayısıyla mesaj yayımladı.
  ''Atalarımızdan geleneğimize nakşedilen "Gazanız Mübarek Olsun" sözü; lüzumu hasıl olduğunda sefere giden askerlerimizin; vatanın bekası, istiklali ve istikbalini sağlamak ve güçlendirmek için; düşmanı alt ederek “Muzaffer Gazi” olma hedeflerinin doğru bir ifadesidir.   Malazgirt’ten İstanbul’un Fethine, Preveze’den Kurtuluş Savaşı Zaferine kadar vatanın bekasını ve gücünü temin ve tahkim etmiş olan Milletimizin bütün zaferlerinde; kahraman Gazilerimizin çelik gibi iradeleri ve yüksek başarıları vardır.   Büyük Türk Milletinin sömürgeci güçlere karşı kazandığı Kurtuluş Savaşının Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk’e, dünyada Milli Kurtuluş Savaşı yönetmiş tek “Gazi Meclis” olan TBMM tarafından “Gazi” unvanın verildiği tarihin yıl dönümü 19 Eylül Gaziler Gününde;   Vatan ve Millet aşığı, baş tacımız Kahraman Gazilerimizi ve onların silah arkadaşları Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.''dedi.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Semih Aktekin ''19 Eylül Gaziler Günün'' dolayısıyla mesaj yayımladı.

 

''Atalarımızdan geleneğimize nakşedilen "Gazanız Mübarek Olsun" sözü; lüzumu hasıl olduğunda sefere giden askerlerimizin; vatanın bekası, istiklali ve istikbalini sağlamak ve güçlendirmek için; düşmanı alt ederek “Muzaffer Gazi” olma hedeflerinin doğru bir ifadesidir.

 

Malazgirt’ten İstanbul’un Fethine, Preveze’den Kurtuluş Savaşı Zaferine kadar vatanın bekasını ve gücünü temin ve tahkim etmiş olan Milletimizin bütün zaferlerinde; kahraman Gazilerimizin çelik gibi iradeleri ve yüksek başarıları vardır.

 

Büyük Türk Milletinin sömürgeci güçlere karşı kazandığı Kurtuluş Savaşının Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk’e, dünyada Milli Kurtuluş Savaşı yönetmiş tek “Gazi Meclis” olan TBMM tarafından “Gazi” unvanın verildiği tarihin yıl dönümü 19 Eylül Gaziler Gününde;

 

Vatan ve Millet aşığı, baş tacımız Kahraman Gazilerimizi ve onların silah arkadaşları Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.''dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.