Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Rektör Aktekin, Zafer Bayramı mesajı yayımladı

NEVŞEHİR 29.08.2020 - 21:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Rektör Aktekin, Zafer Bayramı mesajı yayımladı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımlamış olduğu yazılı açıklamada, “Türkiye; gerek özgün insan kaynakları kalitesi, gerekse coğrafi konumu itibarıyla dünyanın en stratejik öneme sahip ülkelerinden biridir.  Böylesine önemli kaynaklara ve konuma sahip bir ülkede yaşamak ise yüksek bir bilinç ve sorumluluk gerektirirken, vatanımıza göz dikebilecek olası düşmanlara karşı her yönden  ‘hazır ve kararlı’ olmayı zorunlu kılar.       30 Ağustos Zafer Bayramı kolay kazanılmamıştır. Öncesinde Milletimiz; sömürgeci zihniyet ve ideolojilere sahip işgalci güçlere karşı büyük bir istiklal mücadelesi vermiştir. 30 Ağustos; şehitlerimizin kanı ile yoğrulmuş bu topraklardan işgalci güçlerin son kalıntılarının da temizlendiği gündür.   Tarihe altın harflerle yazılan bu Büyük Zaferin ardından geçen süreçte elde ettiği toplumsal başarılarla Türkiye Cumhuriyeti, bugün dünyanın saygın ülkeleri arasında yerini alarak; “Dünya Düzeni”nin ‘inşası ve iyileştirilmesi’ sürecine özgün ve etkin katkılar sunma konumundadır. Bu düşüncelerle; vatanımızda onurlu, hür ve bağımsız vatandaşlar olarak yaşamamız için canları pahasına mücadele eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kez daha minnet ve şükranla anıyor, Büyük Türk Milletinin  ‘30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’nü en iyi dileklerimle kutluyorum” dedi.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımlamış olduğu yazılı açıklamada, “Türkiye; gerek özgün insan kaynakları kalitesi, gerekse coğrafi konumu itibarıyla dünyanın en stratejik öneme sahip ülkelerinden biridir.  Böylesine önemli kaynaklara ve konuma sahip bir ülkede yaşamak ise yüksek bir bilinç ve sorumluluk gerektirirken, vatanımıza göz dikebilecek olası düşmanlara karşı her yönden  ‘hazır ve kararlı’ olmayı zorunlu kılar.      

30 Ağustos Zafer Bayramı kolay kazanılmamıştır. Öncesinde Milletimiz; sömürgeci zihniyet ve ideolojilere sahip işgalci güçlere karşı büyük bir istiklal mücadelesi vermiştir. 30 Ağustos; şehitlerimizin kanı ile yoğrulmuş bu topraklardan işgalci güçlerin son kalıntılarının da temizlendiği gündür.  

Tarihe altın harflerle yazılan bu Büyük Zaferin ardından geçen süreçte elde ettiği toplumsal başarılarla Türkiye Cumhuriyeti, bugün dünyanın saygın ülkeleri arasında yerini alarak; “Dünya Düzeni”nin ‘inşası ve iyileştirilmesi’ sürecine özgün ve etkin katkılar sunma konumundadır.

Bu düşüncelerle; vatanımızda onurlu, hür ve bağımsız vatandaşlar olarak yaşamamız için canları pahasına mücadele eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kez daha minnet ve şükranla anıyor, Büyük Türk Milletinin  ‘30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’nü en iyi dileklerimle kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.