Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Rektör Bağlı 15 Temmuz Direnişinin Sosyolojisi Üzerine Konuştu

EĞİTİM 14.07.2018 - 08:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Rektör Bağlı 15 Temmuz Direnişinin Sosyolojisi Üzerine Konuştu

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Kayseri’de düzenlenen “Darbeler Tarihi ve 15 Temmuz” konulu panele konuşmacı olarak katıldı.
  Kayseri’de faaliyet gösteren Medeniyetin Burçları Derneği ve Medeniyet Sosyal Ve Beşeri Bilimler Araştırma Merkezi (MESBAM) tarafından Kocasinan Belediyesi Konferans Salonunda “Darbeler Tarihi ve 15 Temmuz” konul panel düzenlendi.   Panele konuşmacı olarak katılan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Şükrü Karatepe “Türkiye’de darbeler ve Darbe Geleneği”, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı “15 Temmuz Direnişinin Sosyolojisi”, Erciyes Üniversitesi İİBP öğretim üyesi ve MESBAM Başkanı Prof. Dr. Hakkı Küçükbaş “Darbeler ve Uluslararası Siyaset”, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi öğretim üyesi ve MESBAM Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Fatih Ertugay ise “Türkiye’de Darbelerin Kültürel-Politik Arkapları ve 15 Temmuz” başlığı adı altında konuşma yaptı.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Kayseri’de düzenlenen “Darbeler Tarihi ve 15 Temmuz” konulu panele konuşmacı olarak katıldı.

 

Kayseri’de faaliyet gösteren Medeniyetin Burçları Derneği ve Medeniyet Sosyal Ve Beşeri Bilimler Araştırma Merkezi (MESBAM) tarafından Kocasinan Belediyesi Konferans Salonunda “Darbeler Tarihi ve 15 Temmuz” konul panel düzenlendi.

 

Panele konuşmacı olarak katılan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Şükrü Karatepe “Türkiye’de darbeler ve Darbe Geleneği”, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı “15 Temmuz Direnişinin Sosyolojisi”, Erciyes Üniversitesi İİBP öğretim üyesi ve MESBAM Başkanı Prof. Dr. Hakkı Küçükbaş “Darbeler ve Uluslararası Siyaset”, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi öğretim üyesi ve MESBAM Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Fatih Ertugay ise “Türkiye’de Darbelerin Kültürel-Politik Arkapları ve 15 Temmuz” başlığı adı altında konuşma yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.