Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Rektör Bağlı 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi Nevruz Etkinliklerine Katıldı

NEVŞEHİR 28.03.2018 - 14:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Rektör Bağlı 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi Nevruz Etkinliklerine Katıldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir merkez 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen Nevruz bayramı kutlama etkinliğine katıldı.
  15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen etkinliğe; Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı, 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Güzeller, bazı okulların müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve davetliler katıldı.   Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ve edilen dualarla başlayan etkinlik kapsamında öğrenciler Türk Ülke Bayraklarıyla geçiş yaparak katılımcıları selamladı.   Katılımcılara etli pilav dağıtımının yapıldığı etkinlik, daha sonra Nevruz ateşinin yakılması, örste demir dövme, çuvalla yürüme, yumurta tokuşturma, kaşıkta yumurta taşıma ve halat çekme yarışmalarıyla devam etti.   Program öğrencilerin ve katılımcıların müzik eşliğinde halay çekmeleri ve yakılan Nevruz ateşinden atlamaları ile son buldu.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir merkez 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen Nevruz bayramı kutlama etkinliğine katıldı.

 

15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen etkinliğe; Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı, 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Güzeller, bazı okulların müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve davetliler katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ve edilen dualarla başlayan etkinlik kapsamında öğrenciler Türk Ülke Bayraklarıyla geçiş yaparak katılımcıları selamladı.

 

Katılımcılara etli pilav dağıtımının yapıldığı etkinlik, daha sonra Nevruz ateşinin yakılması, örste demir dövme, çuvalla yürüme, yumurta tokuşturma, kaşıkta yumurta taşıma ve halat çekme yarışmalarıyla devam etti.

 

Program öğrencilerin ve katılımcıların müzik eşliğinde halay çekmeleri ve yakılan Nevruz ateşinden atlamaları ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.