Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Rektör Bağlı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı Yayımladı

EĞİTİM 07.03.2018 - 19:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Rektör Bağlı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı Yayımladı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, 8 Mart Dünyalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında, Tarih boyunca kadınlar,  hem anne hem eş hem de çalışma hayatının içerisinde etkin bireyler olarak; toplumun çekirdeği niteliğindeki ailenin dolayısıyla insanlığın gelişiminin temel direği olmuşlardır. Mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir toplum inşasında kadınların katılımı ve etkinlikleri çok önemlidir dedi. Rektör Bağlı mesajında şunları kaydetti;   “Köklü geleneğimizin, inancımızın her referans noktasında kadınlarımızın değerine yönelik çok güçlü atıfların yapılmış olması;  toplumumuzda kadının değerine yönelik takdir kavramının büyüklüğünü göstermektedir.     Her türden ayrımcılığın ortadan kaldırılması,  toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması, kadınların bilinçli güçlenmelerine ve hayatlarını etkileyen tüm kararlara tam olarak katılmalarına destek vermek;  toplumun her kademesinin asli sorumluluğudur. Bu bağlamda kadınların eşitlik ve insani hakları için bir araya gelmelerinin başlangıcını temsil eden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, tüm dünyada kadınların toplumdaki konumunun güçlendirilmesi adına çok büyük bir öneme sahiptir.    Bu vesile ile ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en iyi dileklerimle kutlar, kadınların tüm toplumlarda hak ettikleri yeri almalarını temenni ederim.”  
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, 8 Mart Dünyalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında, Tarih boyunca kadınlar,  hem anne hem eş hem de çalışma hayatının içerisinde etkin bireyler olarak; toplumun çekirdeği niteliğindeki ailenin dolayısıyla insanlığın gelişiminin temel direği olmuşlardır. Mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir toplum inşasında kadınların katılımı ve etkinlikleri çok önemlidir dedi. Rektör Bağlı mesajında şunları kaydetti;

 

“Köklü geleneğimizin, inancımızın her referans noktasında kadınlarımızın değerine yönelik çok güçlü atıfların yapılmış olması;  toplumumuzda kadının değerine yönelik takdir kavramının büyüklüğünü göstermektedir.  

 

Her türden ayrımcılığın ortadan kaldırılması,  toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması, kadınların bilinçli güçlenmelerine ve hayatlarını etkileyen tüm kararlara tam olarak katılmalarına destek vermek;  toplumun her kademesinin asli sorumluluğudur. Bu bağlamda kadınların eşitlik ve insani hakları için bir araya gelmelerinin başlangıcını temsil eden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, tüm dünyada kadınların toplumdaki konumunun güçlendirilmesi adına çok büyük bir öneme sahiptir. 

 

Bu vesile ile ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en iyi dileklerimle kutlar, kadınların tüm toplumlarda hak ettikleri yeri almalarını temenni ederim.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.