Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Rektör Bağlı Bilim Fuarını Ziyaret Etti

EĞİTİM 15.12.2017 - 10:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Rektör Bağlı Bilim Fuarını Ziyaret Etti

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, öğrencileri ortaya koydukları yenilikçi ve bir o kadar değerli projelerinden dolayı kutladı.
  Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı beraberinde Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Rektör Danışmanı ve Genel Sekreter Doç. Dr. Abdulkadir Uzunöz, Genel Sekreter Yardımcısı ve Personel Daire Başkanı Mehmet Şükrü Velioğlu ile birlikte Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği 4’üncü sınıf öğrencilerinin “Fen Eğitiminde Proje Geliştirme” dersi kapsamında hazırladıkları projelerin yer aldığı ‘Bilim Fuarı’nı ziyaret etti. Rektör Bağlı’ya bilim fuarını ziyaretlerinde kendilerine refakat eden Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Vedat Aktepe, Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Davut Sarıtaş, proje danışmanı ve ders sorumlusu Fen Bilgisi Öğretmenliği ABD Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Emel Atlı, fuar hakkında kendilerine bilgi verdi.   Rektör Bağlı daha sonra öğrencileri biyoloji, kimya, fizik ve ilgili alanlar üzerine; Nanoteknoloji, Adli Entomoloji, DNA Standı, Canlıların Sınıflandırılması, Piezoelektrik Standı, Çerçöposkop ve Kan Grubu Tayini Standı, Gözün Evrimi, Praksinoskop (Çizgi film makinesi), Tesla Bobini, Bulut Odacığı, Su Arıtma (Aktif Karbon), Klorofilin Floresans Özelliği, Geri Dönüşüm, Yenilenebilir Enerji, İskelet Sistemi ve İlginç deney projelerinin yer aldığı fuar stantlarını tek tek gezdi. Proje sahibi öğrencilerden projeleri hakkında bilgi alan Bağlı, kendilerini ortaya koydukları başarılı ve bir o kadar da yenilikçi çalışmalarından dolayı kutlayarak, daha başarılı çalışmalar temennisinde bulundu.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, öğrencileri ortaya koydukları yenilikçi ve bir o kadar değerli projelerinden dolayı kutladı.

 

Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı beraberinde Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Rektör Danışmanı ve Genel Sekreter Doç. Dr. Abdulkadir Uzunöz, Genel Sekreter Yardımcısı ve Personel Daire Başkanı Mehmet Şükrü Velioğlu ile birlikte Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği 4’üncü sınıf öğrencilerinin “Fen Eğitiminde Proje Geliştirme” dersi kapsamında hazırladıkları projelerin yer aldığı ‘Bilim Fuarı’nı ziyaret etti. Rektör Bağlı’ya bilim fuarını ziyaretlerinde kendilerine refakat eden Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Vedat Aktepe, Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Davut Sarıtaş, proje danışmanı ve ders sorumlusu Fen Bilgisi Öğretmenliği ABD Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Emel Atlı, fuar hakkında kendilerine bilgi verdi.

 

Rektör Bağlı daha sonra öğrencileri biyoloji, kimya, fizik ve ilgili alanlar üzerine; Nanoteknoloji, Adli Entomoloji, DNA Standı, Canlıların Sınıflandırılması, Piezoelektrik Standı, Çerçöposkop ve Kan Grubu Tayini Standı, Gözün Evrimi, Praksinoskop (Çizgi film makinesi), Tesla Bobini, Bulut Odacığı, Su Arıtma (Aktif Karbon), Klorofilin Floresans Özelliği, Geri Dönüşüm, Yenilenebilir Enerji, İskelet Sistemi ve İlginç deney projelerinin yer aldığı fuar stantlarını tek tek gezdi. Proje sahibi öğrencilerden projeleri hakkında bilgi alan Bağlı, kendilerini ortaya koydukları başarılı ve bir o kadar da yenilikçi çalışmalarından dolayı kutlayarak, daha başarılı çalışmalar temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.