Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Rektör Bağlı, Cumhuriyet Bayramı Mesajı Yayımladı

EĞİTİM 28.10.2017 - 10:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Rektör Bağlı, Cumhuriyet Bayramı Mesajı Yayımladı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
    Rektör Bağlı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında şunları kaydetti;   “Milletimizin hür ve bağımsız olma yüksek iradesinin açık tecellisi olan Cumhuriyet;  aziz Milletimiz için hayati öneme sahip olan “Milli İrade”nin tüm dünyaya ilanıdır. Böylece Hakimiyetin; “kayıtsız şartsız Milletin” olduğu,  Milli İrade üzerinde hiçbir gücün olmayacağı teslim edilmiştir.  Bu yıl, 94. Yıldönümünü kutladığımız Cumhuriyetimiz ile elde ettiğimiz kazanımların Milletçe haklı gururunu yaşıyoruz. Bu cennet vatanı inşa etmek için verilen topyekûn mücadelenin ardından elde ettiğimiz Cumhuriyetimizin kazanımlarını; milletçe “”korumak ve geliştirmek”  en asli vazifemiz olacaktır. Tarihsel süreç içerisinde, Ülkemiz ve Cumhuriyetimizin “beka ve gelişimine” kasteden “dahili ve harici”  tüm düşman unsurlara karşı hayatlarını ortaya koyan;  başta Gazi  Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle  anıyor, Milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en samimi duygularımla kutluyorum.” 
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

 

Rektör Bağlı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında şunları kaydetti;

 

“Milletimizin hür ve bağımsız olma yüksek iradesinin açık tecellisi olan Cumhuriyet;  aziz Milletimiz için hayati öneme sahip olan “Milli İrade”nin tüm dünyaya ilanıdır. Böylece Hakimiyetin; “kayıtsız şartsız Milletin” olduğu,  Milli İrade üzerinde hiçbir gücün olmayacağı teslim edilmiştir. 

Bu yıl, 94. Yıldönümünü kutladığımız Cumhuriyetimiz ile elde ettiğimiz kazanımların Milletçe haklı gururunu yaşıyoruz. Bu cennet vatanı inşa etmek için verilen topyekûn mücadelenin ardından elde ettiğimiz Cumhuriyetimizin kazanımlarını; milletçe “”korumak ve geliştirmek”  en asli vazifemiz olacaktır.

Tarihsel süreç içerisinde, Ülkemiz ve Cumhuriyetimizin “beka ve gelişimine” kasteden “dahili ve harici”  tüm düşman unsurlara karşı hayatlarını ortaya koyan;  başta Gazi  Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle  anıyor, Milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en samimi duygularımla kutluyorum.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.