MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Rektör Bağlı görevde yükselen idari personelleri tebrik etti

EĞİTİM 27.06.2019 - 12:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Rektör Bağlı görevde yükselen idari personelleri tebrik etti

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavında başarılı olan idari personeli tebrik etti.
  NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, üniversitede görev yapan idare personele yönelik düzenlenen görevde yükselme ve unvan değişikliği sınav sonuçlarına göre şeflik unvanı elde eden idari personeli makamında kabul etti.   Rektör Bağlı, kendilerine Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu’nun eşlik ettiği idari personeli, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca Anadolu Üniversitesine yaptırılan görevde yükselme ve unvan değişikliği yazılı sınavı ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Görevde Yükselme Sınav Kurulu’nun yazılı ve sözlü sınav puanlarını değerlendirme sonucuna göre elde ettikleri başarıyla birlikte yeni unvanlarının hayırlı olması dileyerek kendilerini tebrik etti.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavında başarılı olan idari personeli tebrik etti.

 

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, üniversitede görev yapan idare personele yönelik düzenlenen görevde yükselme ve unvan değişikliği sınav sonuçlarına göre şeflik unvanı elde eden idari personeli makamında kabul etti.

 

Rektör Bağlı, kendilerine Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu’nun eşlik ettiği idari personeli, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca Anadolu Üniversitesine yaptırılan görevde yükselme ve unvan değişikliği yazılı sınavı ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Görevde Yükselme Sınav Kurulu’nun yazılı ve sözlü sınav puanlarını değerlendirme sonucuna göre elde ettikleri başarıyla birlikte yeni unvanlarının hayırlı olması dileyerek kendilerini tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.