Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Rektör Bağlı, İslam ve bilim tarihini anlattı

GÜNCEL 23.11.2019 - 12:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Rektör Bağlı, İslam ve bilim tarihini anlattı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanlığının düzenlediği seminere konuşmacı olarak katıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanlığının düzenlediği seminere konuşmacı olarak katıldı.   Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanlığı hizmet binasında düzenlenen seminere Rektör Mazhar Bağlı’nın yanı sıra AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç, Yönetim kurulu üyeleri, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Çat Belediye Başkanı İbrahim Ertürk, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Birlik Vakfı kadın ve gençlik kolları üyeleri de katıldılar.   İslam ve Bilim Tarihi konulu seminere konuşmacı olarak katılan Rektör Mazhar Bağlı’ya ve seminere katılan tüm katılımcılara teşekkür eden Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç, programın anısına kendisine bir hediye takdiminde de bulundu.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanlığının düzenlediği seminere konuşmacı olarak katıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanlığının düzenlediği seminere konuşmacı olarak katıldı.

 

Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanlığı hizmet binasında düzenlenen seminere Rektör Mazhar Bağlı’nın yanı sıra AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç, Yönetim kurulu üyeleri, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Çat Belediye Başkanı İbrahim Ertürk, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Birlik Vakfı kadın ve gençlik kolları üyeleri de katıldılar.

 

İslam ve Bilim Tarihi konulu seminere konuşmacı olarak katılan Rektör Mazhar Bağlı’ya ve seminere katılan tüm katılımcılara teşekkür eden Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç, programın anısına kendisine bir hediye takdiminde de bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.