MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Rektör Bağlı, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Safran ile görüştü

EĞİTİM 19.04.2019 - 16:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Rektör Bağlı, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Safran ile görüştü

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, T.C. Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Safran ile görüştü.
  NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı beraberinde Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Ümit Eğribaş ile birlikte Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Safran’ı makamında ziyaret etti. Bağlı ziyaretinde üniversite ve yürüttükleri çalışmalar hakkında Bakan Yardımcısı Safran’a bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Yardımcısı Safran ise, NEVÜ’nün ortaya koyduğu çalışmaların hem bulunduğu bölgenin hem de ülkenin geleceğine katma değer sağlayan önemli adımlar olduğunu belirterek, Rektör Bağlı ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.    Safran ile bir süre görüşen Bağlı, ziyaret sonunda günün anısına kendilerine plaket takdiminde bulundu.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, T.C. Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Safran ile görüştü.

 

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı beraberinde Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Ümit Eğribaş ile birlikte Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Safran’ı makamında ziyaret etti. Bağlı ziyaretinde üniversite ve yürüttükleri çalışmalar hakkında Bakan Yardımcısı Safran’a bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Yardımcısı Safran ise, NEVÜ’nün ortaya koyduğu çalışmaların hem bulunduğu bölgenin hem de ülkenin geleceğine katma değer sağlayan önemli adımlar olduğunu belirterek, Rektör Bağlı ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. 

 

Safran ile bir süre görüşen Bağlı, ziyaret sonunda günün anısına kendilerine plaket takdiminde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.