MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Rektör Bağlı Öğrencilerin İlk Gün Heyecanına Ortak Oldu

GÜNCEL 18.09.2017 - 12:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Rektör Bağlı Öğrencilerin İlk Gün Heyecanına Ortak Oldu

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, bugün ilk ders gününde öğrenciler ile onlara eşlik eden velilerin heyecan ve mutluluklarına ortak oldu.
  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, bugün ilk ders gününde öğrenciler ile onlara eşlik eden velilerin heyecan ve mutluluklarına ortak oldu.   Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı beraberinde Rektör Danışmanı Doç. Dr. Abdulkadir Uzunöz ile birlikte, Nevşehir merkezde bulunan H. Lütfü Pamukçu Ortaokulunda 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılının ilk günü dolayısıyla düzenlenen açılış programına katıldı.   İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan programda konuşan Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı, yeni eğitim-öğretim yılının başarılarla dolu bir yıl olması temennisinde bulundu. Bağlı konuşmasında; “Yeni eğitim-öğretim yılının ülkemiz başta olmak üzere şehrimizde başarılarla dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum. Ayrıca bu ilk gününüzde siz değerli öğrencilerimizin ve velilerinin bu heyecanınızı, mutluluğunuzu canı gönülden paylaşıyorum. Geleceğimiz olan sizlerin burada alacağınız eğitimle, büyük işler başaracağınıza inancım tam. Çünkü ülkemizin ve üniversitemizin değerli öğrencilere çok ihtiyacı var. Bu bağlamda biz eğitimcilere de çok büyük görevler düştüğünün farkındayız. İnanıyorum ki, hep birlikte çok çalışarak ülkemize, memleketimize ve milletimize hayırlı, büyük işler yapacağız. Şimdiden sizlere hayatın her alanında başarılar diliyor, hepinizi canı gönülden selamlıyorum” dedi.   Konuşmalarının ardından 880 öğrencinin ve 52 öğretmenin bugün ders yaptığı okul hakkında Okul Müdürü Harun Öcal’dan bilgi alan Rektör Bağlı daha sonra öğrenciler ile bir araya geldi. Öğrencilere derslerine çok çalışarak hayatta daima başarılı birer birey olmaları konuşunda tavsiyelerde bulunan Bağlı, kendilerine çeşitli hediyeler takdim etti.   Öğretmenler ile de bir araya gelen Rektör Bağlı, kendilerine tekrar yeni eğitim-öğretim yılında başarılar ve kolaylıklar temennisinde bulundu.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, bugün ilk ders gününde öğrenciler ile onlara eşlik eden velilerin heyecan ve mutluluklarına ortak oldu.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, bugün ilk ders gününde öğrenciler ile onlara eşlik eden velilerin heyecan ve mutluluklarına ortak oldu.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı beraberinde Rektör Danışmanı Doç. Dr. Abdulkadir Uzunöz ile birlikte, Nevşehir merkezde bulunan H. Lütfü Pamukçu Ortaokulunda 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılının ilk günü dolayısıyla düzenlenen açılış programına katıldı.

 

İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan programda konuşan Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı, yeni eğitim-öğretim yılının başarılarla dolu bir yıl olması temennisinde bulundu. Bağlı konuşmasında; “Yeni eğitim-öğretim yılının ülkemiz başta olmak üzere şehrimizde başarılarla dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum. Ayrıca bu ilk gününüzde siz değerli öğrencilerimizin ve velilerinin bu heyecanınızı, mutluluğunuzu canı gönülden paylaşıyorum. Geleceğimiz olan sizlerin burada alacağınız eğitimle, büyük işler başaracağınıza inancım tam. Çünkü ülkemizin ve üniversitemizin değerli öğrencilere çok ihtiyacı var. Bu bağlamda biz eğitimcilere de çok büyük görevler düştüğünün farkındayız. İnanıyorum ki, hep birlikte çok çalışarak ülkemize, memleketimize ve milletimize hayırlı, büyük işler yapacağız. Şimdiden sizlere hayatın her alanında başarılar diliyor, hepinizi canı gönülden selamlıyorum” dedi.

 

Konuşmalarının ardından 880 öğrencinin ve 52 öğretmenin bugün ders yaptığı okul hakkında Okul Müdürü Harun Öcal’dan bilgi alan Rektör Bağlı daha sonra öğrenciler ile bir araya geldi. Öğrencilere derslerine çok çalışarak hayatta daima başarılı birer birey olmaları konuşunda tavsiyelerde bulunan Bağlı, kendilerine çeşitli hediyeler takdim etti.

 

Öğretmenler ile de bir araya gelen Rektör Bağlı, kendilerine tekrar yeni eğitim-öğretim yılında başarılar ve kolaylıklar temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.