Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Rektör Bağlı TİGEM Genel Müdürü Işıkgece’yi ziyaret etti

EĞİTİM 09.07.2019 - 20:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Rektör Bağlı TİGEM Genel Müdürü Işıkgece’yi ziyaret etti

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı Tarım İşletmeleri Genel Müdürü (TİGEM) Ayşe Ayşin Işıkgece’yi ziyaret etti.
  Ziyarette TİGEM ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi arasında manej teknik desteği ve at temini konusundaki işbirliği görüşüldü. Ayrıca Üniversitemiz araştırmacılarının atçılık ve binicilik alanında yaptıkları bilimsel araştırmalar ve yürüttükleri ulusal ve uluslararası projeler hakkında bilgi verildi.   NEVÜ bünyesindeki Atçılık Binicilik Uygulama Araştırma Merkezinin, "Anadolu Pony Atının Irk Islahı ve Yetiştirilmesi" ve "Terapi Atlarının Sertifikalandırılması" projeleri için işbirliği yapılması konusu da konuşuldu. Genel Müdür Ayşe Ayşin Işıkgece kurumsal işbirliğinden duyduğu memnuniyetini ifade etti, projeler hakkında TİGEM ve Üniversitemiz temsilcilerinin birlikte çalışma yapmalarına karar verildi.   NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı TİGEM Genel Müdürü Işıkgece’ye desteklerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.   NEVÜ Atçılık Binicilik Uygulama Araştırma Merkezi bünyesinde "binicilik temel ve ileri eğitimleri", "at pansiyon hizmeti" ve "engelli bireyler için binicilik faaliyetleri" başlıklarında eğitimler verilecek.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı Tarım İşletmeleri Genel Müdürü (TİGEM) Ayşe Ayşin Işıkgece’yi ziyaret etti.

 

Ziyarette TİGEM ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi arasında manej teknik desteği ve at temini konusundaki işbirliği görüşüldü. Ayrıca Üniversitemiz araştırmacılarının atçılık ve binicilik alanında yaptıkları bilimsel araştırmalar ve yürüttükleri ulusal ve uluslararası projeler hakkında bilgi verildi.

 

NEVÜ bünyesindeki Atçılık Binicilik Uygulama Araştırma Merkezinin, "Anadolu Pony Atının Irk Islahı ve Yetiştirilmesi" ve "Terapi Atlarının Sertifikalandırılması" projeleri için işbirliği yapılması konusu da konuşuldu. Genel Müdür Ayşe Ayşin Işıkgece kurumsal işbirliğinden duyduğu memnuniyetini ifade etti, projeler hakkında TİGEM ve Üniversitemiz temsilcilerinin birlikte çalışma yapmalarına karar verildi.

 

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı TİGEM Genel Müdürü Işıkgece’ye desteklerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

 

NEVÜ Atçılık Binicilik Uygulama Araştırma Merkezi bünyesinde "binicilik temel ve ileri eğitimleri", "at pansiyon hizmeti" ve "engelli bireyler için binicilik faaliyetleri" başlıklarında eğitimler verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.