MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Rektör Bağlı TV Programlarına Çıkmaktan Borçları Ödemiyor

GÜNCEL 28.05.2017 - 14:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Rektör Bağlı TV Programlarına Çıkmaktan Borçları Ödemiyor

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın Basketbol takımının ligden düşmesinin ardından adeta sahiplenmemesi dikkatlerden kaçmadı.
  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın Basketbol takımının ligden düşmesinin ardından adeta sahiplenmemesi dikkatlerden kaçmadı.   Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın Basketbol takımının 2016-2017 basketbol sezonunda ligden düşmesinin ardından sahipsiz bırakılması dikkatlerden kaçmadı. Nitekim üniversite kadın basketbol takımının yüklü bir miktarda borcunun birikmesi ve bu borcunda başta Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı olmak üzere kimsenin sahiplenmemesi Nevşehir’de spora bir büyük darbe daha dedirtti. Nevşehir’de bazı esnaflar ile anlaşılmasının ardından burada anlaşılan esnaflara borçların ödenmemesi ve bizzat Rektör Bağlı tarafından bu borç bizim değil demesinin ardından esnaflarda çaresiz bırakıldı.   Şimdi NEÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’ya soruyoruz.   Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın Basketbol takımı hangi kuruma bağlı?   TV’lerde boy gösterene kadar Nevşehir’de esnaflara borçları ödemeyi hiç düşündünüz mü?   Siz TV programlarına çıkmak için mi Rektör olmak istediniz yoksa üniversiteyi yükseltmek için mi?   Nevşehir esnaflarına borçları neden ve niçin ödemekten kaçıyorsunuz?
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın Basketbol takımının ligden düşmesinin ardından adeta sahiplenmemesi dikkatlerden kaçmadı.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın Basketbol takımının ligden düşmesinin ardından adeta sahiplenmemesi dikkatlerden kaçmadı.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın Basketbol takımının 2016-2017 basketbol sezonunda ligden düşmesinin ardından sahipsiz bırakılması dikkatlerden kaçmadı. Nitekim üniversite kadın basketbol takımının yüklü bir miktarda borcunun birikmesi ve bu borcunda başta Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı olmak üzere kimsenin sahiplenmemesi Nevşehir’de spora bir büyük darbe daha dedirtti. Nevşehir’de bazı esnaflar ile anlaşılmasının ardından burada anlaşılan esnaflara borçların ödenmemesi ve bizzat Rektör Bağlı tarafından bu borç bizim değil demesinin ardından esnaflarda çaresiz bırakıldı.

 

Şimdi NEÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’ya soruyoruz.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın Basketbol takımı hangi kuruma bağlı?

 

TV’lerde boy gösterene kadar Nevşehir’de esnaflara borçları ödemeyi hiç düşündünüz mü?

 

Siz TV programlarına çıkmak için mi Rektör olmak istediniz yoksa üniversiteyi yükseltmek için mi?

 

Nevşehir esnaflarına borçları neden ve niçin ödemekten kaçıyorsunuz?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.