MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NEVÜ Genel Sekreteri ve Rektör Danışmanı Uzunöz istifa etti

SİYASET 26.04.2018 - 12:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NEVÜ Genel Sekreteri ve Rektör Danışmanı Uzunöz istifa etti

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’nın danışmanı Doç. Dr. Abdulkadir Uzunöz görevinden istifa etti.
  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Genel Sekreteri ve Rektör Danışmanı, Eğitim Bilimci Doç. Dr. Abdulkadir Uzunöz, 24 Haziran 2018 Genel Seçimlerinde Tokat’tan Milletvekili aday adayı olmak için Üniversitedeki görevlerinden istifa etti.   Uzun yıllardır siyaset ile iç içe olan bir akademisyen olarak tanınan Uzunöz’ün aday adaylığı Tokat için olduğu kadar Nevşehir için de büyük bir şans olarak yorumlanıyor. Nevşehir’de uzun zamandır görev yapan ve Nevşehir’den evli olan Tokat Erbaa’lı Uzunöz’ün, şehrin genel durumu ve ayrıca kendi alanı olan eğitim camiasında yapılması gerekenler konusunda Nevşehir'in fahri 4. Milletvekili olabilecek yakınlıkta Nevşehir’i tanıyan bir yönü de bulunuyor.   Uzunöz’ün ayrıca memleketi Tokat ve Nevşehir'i de kapsayan İç Anadolu Havzası özelinde kaleme aldığı akademik saha çalışmaları da bulunuyor.   NEVÜ Genel Sekreteri ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Abdulkadir Uzunöz istifa dilekçesini Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’ya vererek görevinden ayrıldı.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’nın danışmanı Doç. Dr. Abdulkadir Uzunöz görevinden istifa etti.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Genel Sekreteri ve Rektör Danışmanı, Eğitim Bilimci Doç. Dr. Abdulkadir Uzunöz, 24 Haziran 2018 Genel Seçimlerinde Tokat’tan Milletvekili aday adayı olmak için Üniversitedeki görevlerinden istifa etti.

 

Uzun yıllardır siyaset ile iç içe olan bir akademisyen olarak tanınan Uzunöz’ün aday adaylığı Tokat için olduğu kadar Nevşehir için de büyük bir şans olarak yorumlanıyor. Nevşehir’de uzun zamandır görev yapan ve Nevşehir’den evli olan Tokat Erbaa’lı Uzunöz’ün, şehrin genel durumu ve ayrıca kendi alanı olan eğitim camiasında yapılması gerekenler konusunda Nevşehir'in fahri 4. Milletvekili olabilecek yakınlıkta Nevşehir’i tanıyan bir yönü de bulunuyor.

 

Uzunöz’ün ayrıca memleketi Tokat ve Nevşehir'i de kapsayan İç Anadolu Havzası özelinde kaleme aldığı akademik saha çalışmaları da bulunuyor.

 

NEVÜ Genel Sekreteri ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Abdulkadir Uzunöz istifa dilekçesini Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’ya vererek görevinden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.