Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Rektör Kılıç’a Karşı Neden Algı Operasyonu Yapılıyor?

EĞİTİM 29.06.2016 - 23:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Rektör Kılıç’a Karşı Neden Algı Operasyonu Yapılıyor?

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’a karşı algı operasyonu yapılması dikkatlerden kaçmıyor.
  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’a karşı algı operasyonu yapılması dikkatlerden kaçmıyor.   26 Temmuz tarihinde yapılacak olan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi rektörlük seçimleri öncesinde Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç’a bir takım kişiler bazı basın yayın organlarını kullanarak algı operasyonu yapması dikkatlerden kaçmıyor. Nitekim 2007 yılından beri Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’ni Türkiye’nin en modern ve başarılı üniversiteler arasına girmesi için büyük uğraşlar veren Prof. Dr. Filiz Kılıç’a bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür edilmesi gerekirken bir takım kişi veya kişiler menfaatleri doğrultusunda bazı basın yayın organlarını Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç üzerinden üniversite de algı operasyonu yapması Nevşehirlilerin büyük tepkisine neden oluyor.   Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak dün olduğu gibi bugünde yarında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin yanında olacağımızı bir kez daha belirtir Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç’a bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. 26 Temmuz tarihinde yapılacak olan rektörlük seçimlerinde de Nevşehir’i bilen tanıyan ve her şeyden önemlisi üniversitemizi kaldığı yerden yükselmeye devam etmesi için çalışacak olan Rektör adaylarımıza da başarılar dileriz. 
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’a karşı algı operasyonu yapılması dikkatlerden kaçmıyor.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’a karşı algı operasyonu yapılması dikkatlerden kaçmıyor.

 

26 Temmuz tarihinde yapılacak olan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi rektörlük seçimleri öncesinde Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç’a bir takım kişiler bazı basın yayın organlarını kullanarak algı operasyonu yapması dikkatlerden kaçmıyor. Nitekim 2007 yılından beri Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’ni Türkiye’nin en modern ve başarılı üniversiteler arasına girmesi için büyük uğraşlar veren Prof. Dr. Filiz Kılıç’a bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür edilmesi gerekirken bir takım kişi veya kişiler menfaatleri doğrultusunda bazı basın yayın organlarını Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç üzerinden üniversite de algı operasyonu yapması Nevşehirlilerin büyük tepkisine neden oluyor.

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak dün olduğu gibi bugünde yarında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin yanında olacağımızı bir kez daha belirtir Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç’a bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. 26 Temmuz tarihinde yapılacak olan rektörlük seçimlerinde de Nevşehir’i bilen tanıyan ve her şeyden önemlisi üniversitemizi kaldığı yerden yükselmeye devam etmesi için çalışacak olan Rektör adaylarımıza da başarılar dileriz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.