MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı Eğitimde İş Protokolüne İmza Attı

EĞİTİM 24.01.2018 - 17:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı Eğitimde İş Protokolüne İmza Attı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ile Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında ‘Eğitimde İş Birliği Protokolü’ imzalandı.
  Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı makamında ziyaret etti.  İl Müdürü Demir ziyaretlerinde, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ile ortaklaşa yürütülecek eğitimde iş birliği hakkında Rektör Bağlı’ya bilgi verdi.   İl Milli Eğitim Müdürü Demir ile bir süre görüşen Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı, daha sonra eğitimde iş birliği protokolüne birlikte imza attı. Üniversite ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde uygulanacak olan projenin gereği doğrultusunda eğitim öğretim faaliyetlerinin yürütmek için taraflar arasında koordinasyonun sağlanması amaçlanıyor. Protokolde ayrıca taraflarca yapılacak işbirliği için üstlenilen sorumluluklar yer alıyor.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ile Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında ‘Eğitimde İş Birliği Protokolü’ imzalandı.

 

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı makamında ziyaret etti.  İl Müdürü Demir ziyaretlerinde, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ile ortaklaşa yürütülecek eğitimde iş birliği hakkında Rektör Bağlı’ya bilgi verdi.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Demir ile bir süre görüşen Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı, daha sonra eğitimde iş birliği protokolüne birlikte imza attı. Üniversite ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde uygulanacak olan projenin gereği doğrultusunda eğitim öğretim faaliyetlerinin yürütmek için taraflar arasında koordinasyonun sağlanması amaçlanıyor. Protokolde ayrıca taraflarca yapılacak işbirliği için üstlenilen sorumluluklar yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.