Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Rıfat Kartal Huzur Evinde Yaşlılar Haftası Kutlandı

GÜNCEL 22.03.2017 - 15:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Rıfat Kartal Huzur Evinde Yaşlılar Haftası Kutlandı

Her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle Hacıbektaş İlçesi Rıfat Kartal Huzurevinde Yaşlılar Haftası programı düzenlendi.
  Her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle Hacıbektaş İlçesi Rıfat Kartal Huzurevinde Yaşlılar Haftası programı düzenlendi.   Rıfat Kartal Huzurevinde düzenlenen programa Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, Hacıbektaş Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener, Hacıbektaş İlçesi sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.   Düzenlenen etkinlikte yapılan açılış konuşmalarında, Ülkemizde her yıl 18–24 Mart tarihleri arası “Yaşlılar Haftası” olarak kutlandığı, her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemi olduğu, yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımız olduğu ifade edildi.   Etkinliğin devamında, semah gösterileri yapıldı, öğrencilerin okudukları şiirlerin ardından, Vali İlhami Aktaş ve Songül Aktaş ve huzurevi konukları ile birlikte günün anlam ve önemine binaen huzurevi sakinleri onuruna hazırlanan yaş pasta kesim töreni yapıldı.   Vali Aktaş ve Songül Aktaş huzurevi konuklarının Yaşlılar Haftasını kutladı, sağlıklı güzel günler temennisinde bulundu.   Etkinliğin sonunda Vali Aktaş ve Songül Aktaş, huzurevi sakinleri ile yakından ilgilendi, istek ve taleplerinin dinledi. Daha sonra etkinlikte emeği geçen herkese teşekkürlerinin bildirdi.
Her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle Hacıbektaş İlçesi Rıfat Kartal Huzurevinde Yaşlılar Haftası programı düzenlendi.

 

Her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle Hacıbektaş İlçesi Rıfat Kartal Huzurevinde Yaşlılar Haftası programı düzenlendi.

 

Rıfat Kartal Huzurevinde düzenlenen programa Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, Hacıbektaş Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener, Hacıbektaş İlçesi sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

 

Düzenlenen etkinlikte yapılan açılış konuşmalarında, Ülkemizde her yıl 18–24 Mart tarihleri arası “Yaşlılar Haftası” olarak kutlandığı, her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemi olduğu, yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımız olduğu ifade edildi.

 

Etkinliğin devamında, semah gösterileri yapıldı, öğrencilerin okudukları şiirlerin ardından, Vali İlhami Aktaş ve Songül Aktaş ve huzurevi konukları ile birlikte günün anlam ve önemine binaen huzurevi sakinleri onuruna hazırlanan yaş pasta kesim töreni yapıldı.

 

Vali Aktaş ve Songül Aktaş huzurevi konuklarının Yaşlılar Haftasını kutladı, sağlıklı güzel günler temennisinde bulundu.

 

Etkinliğin sonunda Vali Aktaş ve Songül Aktaş, huzurevi sakinleri ile yakından ilgilendi, istek ve taleplerinin dinledi. Daha sonra etkinlikte emeği geçen herkese teşekkürlerinin bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.