Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ruhsuz Futbolcularla Buraya Kadarmış

SPOR 25.02.2018 - 16:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ruhsuz Futbolcularla Buraya Kadarmış

Nevşehirspor Gazi Stadyumunda, Yozgatspor’a 2-0 mağlup oldu.
  Nevşehirspor, Gazi Stadyumunda konuk ettiği Yozgatspor karşısında etkisiz oyunu ve futbolcuların bir o kadar ruhsuzlukları sonucunda maçı 2-0 kaybetti. Maçın ilk yarısında etkili oynayan Nevşehirspor Yozgatspor’un kontra atağı sonrasında maçın ilk yarısını 1-0 geride kapattı.     Maçın ikinci yarısının ilk dakikalarında etkili olmaya çalışan Nevşehirspor cılız ataklarla ile Yozgatspor karşısında gol ararken Yozgatspor maçın 59.dakikasında penaltı atışı kazandı. Penaltı atışında topun başına geçen Hakkı Yozgatspor’un 2-0 öne geçen golünü kaydederken, Nevşehirspor’un şampiyonluk ümidini de artık mucizelere bırakan golü kaydetti. Maçın 89.dakikasında Nevşehirspor sağ çaprazdan Buzo’nun kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda da Yozgatspor kalecisi Mustafa topu kornere çelmeyi başarırken maçın 90 dakikası Yozgatspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.   Nevşehirspor taraftarlar maç sonrasında ise Yozgatspor’u güzel oyunu ve galibiyeti sonrasında alkışlaması ise futbolun bir diğer güzelliğinin ortaya çıkmasına neden oldu.   Maçtan Notlar   Nevşehirspor Teknik Direktörü Cüneyt Tiryaki’nin Aksaray maçında olduğu gibi Yozgatspor maçında da oyuncu değişikliklerini geç yapması ve Buzo’nun maçın 90 dakikasında neredeyse tüm top kayıplarına göz yumması dikkatlerden kaçmadı.   Nevşehirspor taraftarlar Buzo’nun her top kayıp edişinde oyuncu ıslıklarken Buzo’nun maçı 90 dakika tamamlaması büyük tepkilere neden oldu.   Nevşehirsporlu futbolcular maçın tamamında neredeyse Yozgatspor kalesine kaleyi bulan şut atamadılar.   Yozgatsporlu futbolcu Hakkı maça damgasını vurdu. Top neredeyse Hakkı orada yer alırken takımının galibiyetinde önemli rol üstlendi.   Maçtan sonra her iki takım taraftarları iki takım için dostane sloganlar attı. 
Nevşehirspor Gazi Stadyumunda, Yozgatspor’a 2-0 mağlup oldu.

 

Nevşehirspor, Gazi Stadyumunda konuk ettiği Yozgatspor karşısında etkisiz oyunu ve futbolcuların bir o kadar ruhsuzlukları sonucunda maçı 2-0 kaybetti. Maçın ilk yarısında etkili oynayan Nevşehirspor Yozgatspor’un kontra atağı sonrasında maçın ilk yarısını 1-0 geride kapattı.  

 

Maçın ikinci yarısının ilk dakikalarında etkili olmaya çalışan Nevşehirspor cılız ataklarla ile Yozgatspor karşısında gol ararken Yozgatspor maçın 59.dakikasında penaltı atışı kazandı. Penaltı atışında topun başına geçen Hakkı Yozgatspor’un 2-0 öne geçen golünü kaydederken, Nevşehirspor’un şampiyonluk ümidini de artık mucizelere bırakan golü kaydetti. Maçın 89.dakikasında Nevşehirspor sağ çaprazdan Buzo’nun kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda da Yozgatspor kalecisi Mustafa topu kornere çelmeyi başarırken maçın 90 dakikası Yozgatspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

Nevşehirspor taraftarlar maç sonrasında ise Yozgatspor’u güzel oyunu ve galibiyeti sonrasında alkışlaması ise futbolun bir diğer güzelliğinin ortaya çıkmasına neden oldu.

 

Maçtan Notlar

 

Nevşehirspor Teknik Direktörü Cüneyt Tiryaki’nin Aksaray maçında olduğu gibi Yozgatspor maçında da oyuncu değişikliklerini geç yapması ve Buzo’nun maçın 90 dakikasında neredeyse tüm top kayıplarına göz yumması dikkatlerden kaçmadı.

 

Nevşehirspor taraftarlar Buzo’nun her top kayıp edişinde oyuncu ıslıklarken Buzo’nun maçı 90 dakika tamamlaması büyük tepkilere neden oldu.

 

Nevşehirsporlu futbolcular maçın tamamında neredeyse Yozgatspor kalesine kaleyi bulan şut atamadılar.

 

Yozgatsporlu futbolcu Hakkı maça damgasını vurdu. Top neredeyse Hakkı orada yer alırken takımının galibiyetinde önemli rol üstlendi.

 

Maçtan sonra her iki takım taraftarları iki takım için dostane sloganlar attı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.