MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Şüpheli Çanta Polisi Alarma Geçirdi

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2015 - 14:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Şüpheli Çanta Polisi Alarma Geçirdi

Nevşehir İbrahimpaşa Mahallesinde şüpheli çanta polisi alarma geçirdi. Nevşehir İbrahimpaşa Mahallesi eski Pazar yerinde unutulan çanta Nevşehir Emniyetini alarma geçirdi. Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri şüpheli çantanın bulunduğu yerde önlem alırken olay yerine bomba imha uzmanı geldi. Bomba imha uzmanı tarafından kontrollü şekilde patlatılmak için hazırlanan çanta ise son anda köy otobüs şoförünün olay yerine gelmesiyle önlendi. Polis ekipleri ile bir süre görüşen otobüs şoförü çantayı yolculardan biri tarafından unutulduğu anlatılarak çantayı teslim aldılar.   

Nevşehir İbrahimpaşa Mahallesinde şüpheli çanta polisi alarma geçirdi.
Nevşehir İbrahimpaşa Mahallesi eski Pazar yerinde unutulan çanta Nevşehir Emniyetini alarma geçirdi. Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri şüpheli çantanın bulunduğu yerde önlem alırken olay yerine bomba imha uzmanı geldi. Bomba imha uzmanı tarafından kontrollü şekilde patlatılmak için hazırlanan çanta ise son anda köy otobüs şoförünün olay yerine gelmesiyle önlendi. Polis ekipleri ile bir süre görüşen otobüs şoförü çantayı yolculardan biri tarafından unutulduğu anlatılarak çantayı teslim aldılar. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.