MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sadabat Park Sinekten Geçilmiyor, Arısoy İzliyor

İLÇELER 17.07.2018 - 11:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Sadabat Park Sinekten Geçilmiyor, Arısoy İzliyor

Gülşehir’de bulunan Sadabat Parkı sineklerden geçilmezken, İYİ Partili Arıysoy ise bu soruna bir türlü çözüm bulamadı.
  Gülşehir’de Sadabat Parkı’nın yeniden halka kazandıracağını ifade ederek seçimlere giren ve Gülşehir’de Belediye Başkanlığına MHP’den seçildikten sonra İYİ Parti’ye geçen Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Sadabat Parkında bulunan sineklere adeta seyirci kalması dikkatlerden kaçmadı. Hafta sonlarında piknik yapmak için Nevşehir’in çeşitli ilçelerinden ve İl merkezinden piknik yapmak isteyen vatandaşlardan parka giriş ücreti alan Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy aldığı paraların karşılığında ise parkta bulunan sineklere karşı hiçbir önlem almaması ise dikkatlerden kaçmadı.   Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com whatsapp ihbar hattına konuyla ilgili şikayetlerini ileten vatandaşlar girişlerde ücret ödüyoruz ancak parkta bulunan sineklere ise Gülşehir Belediyesi tarafından hiçbir şekilde mücadele edilmemesinden dolayı piknik sonrasında soluğu sinek ısırıklarından hastanede alıyoruz diye görüş belirttiler.   İYİ Partili Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy aradan geçen süre zarfında halen Sadabat Parkında bulunan sineklere karşı mücadele yapmaması acaba seçime yakın bir çalışma ile adeta seçim yatırımı mı yapacak sorusunu akıllara getiriyor.
Gülşehir’de bulunan Sadabat Parkı sineklerden geçilmezken, İYİ Partili Arıysoy ise bu soruna bir türlü çözüm bulamadı.

 

Gülşehir’de Sadabat Parkı’nın yeniden halka kazandıracağını ifade ederek seçimlere giren ve Gülşehir’de Belediye Başkanlığına MHP’den seçildikten sonra İYİ Parti’ye geçen Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Sadabat Parkında bulunan sineklere adeta seyirci kalması dikkatlerden kaçmadı. Hafta sonlarında piknik yapmak için Nevşehir’in çeşitli ilçelerinden ve İl merkezinden piknik yapmak isteyen vatandaşlardan parka giriş ücreti alan Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy aldığı paraların karşılığında ise parkta bulunan sineklere karşı hiçbir önlem almaması ise dikkatlerden kaçmadı.

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com whatsapp ihbar hattına konuyla ilgili şikayetlerini ileten vatandaşlar girişlerde ücret ödüyoruz ancak parkta bulunan sineklere ise Gülşehir Belediyesi tarafından hiçbir şekilde mücadele edilmemesinden dolayı piknik sonrasında soluğu sinek ısırıklarından hastanede alıyoruz diye görüş belirttiler.

 

İYİ Partili Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy aradan geçen süre zarfında halen Sadabat Parkında bulunan sineklere karşı mücadele yapmaması acaba seçime yakın bir çalışma ile adeta seçim yatırımı mı yapacak sorusunu akıllara getiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.