MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sağlığa adım at projesi Kızılçukur vadisinde son buldu

SPOR 05.08.2019 - 09:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Sağlığa adım at projesi Kızılçukur vadisinde son buldu

Nevşehir Belediyesi tarafından sağlıklı bir toplum yetişmesine katkı sağlamak amacıyla başlatılan “Sağlığa Adım At” projesi Ortahisar Kızılçukur Vadisi’nde gerçekleştirilen etkinlikle son buldu.
  Nevşehir Belediyesi tarafından sağlıklı bir toplum yetişmesine katkı sağlamak amacıyla başlatılan “Sağlığa Adım At” projesi Ortahisar Kızılçukur Vadisi’nde gerçekleştirilen etkinlikle son buldu. Vatandaşların büyük ilgi gösterdikleri etkinlik sonunda katılımcılara sertifikaları verildi.   Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından vatandaşları spor ile tanıştırmak, sporu sevdirmek, faydalarını anlatmak ve farkındalık düzeyini artırmak, Obezite ve hareketsiz yaşama dikkat çekmek, sağlıklı bir toplum yetişmesine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen “Sağlığa Adım At” projesi sona erdi.   Proje kapsamında düzenlenen etkinliklerin sonuncusu Ortahisar Kızılçukur Vadisinde gün batımında gerçekleştirildi.   Programda katılımcılara Diyetisyenler Nazmiye Ceran ve Hilal Kahriman ile Yaşam Koçu Tahir Aslan tarafından beslenme ve sağlıklı yaşam ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı ve Medical Fitness Eğitmeni Erkan Aslan nezaretinde antrenman gerçekleştirildi.   Etkinlik sonunda katılımcılara Nevşehir Belediyesi tarafından hazırlanan katılım sertifikaları verildi. Ayrıca proje etkinliklerine katılanlar arasında yapılan çekiliş ile Belediye Başkanı Rasim Arı tarafından 3 kişi ücretsiz check-up ile ödüllendirildi.
Nevşehir Belediyesi tarafından sağlıklı bir toplum yetişmesine katkı sağlamak amacıyla başlatılan “Sağlığa Adım At” projesi Ortahisar Kızılçukur Vadisi’nde gerçekleştirilen etkinlikle son buldu.

 

Nevşehir Belediyesi tarafından sağlıklı bir toplum yetişmesine katkı sağlamak amacıyla başlatılan “Sağlığa Adım At” projesi Ortahisar Kızılçukur Vadisi’nde gerçekleştirilen etkinlikle son buldu. Vatandaşların büyük ilgi gösterdikleri etkinlik sonunda katılımcılara sertifikaları verildi.

 

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından vatandaşları spor ile tanıştırmak, sporu sevdirmek, faydalarını anlatmak ve farkındalık düzeyini artırmak, Obezite ve hareketsiz yaşama dikkat çekmek, sağlıklı bir toplum yetişmesine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen “Sağlığa Adım At” projesi sona erdi.

 

Proje kapsamında düzenlenen etkinliklerin sonuncusu Ortahisar Kızılçukur Vadisinde gün batımında gerçekleştirildi.

 

Programda katılımcılara Diyetisyenler Nazmiye Ceran ve Hilal Kahriman ile Yaşam Koçu Tahir Aslan tarafından beslenme ve sağlıklı yaşam ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı ve Medical Fitness Eğitmeni Erkan Aslan nezaretinde antrenman gerçekleştirildi.

 

Etkinlik sonunda katılımcılara Nevşehir Belediyesi tarafından hazırlanan katılım sertifikaları verildi. Ayrıca proje etkinliklerine katılanlar arasında yapılan çekiliş ile Belediye Başkanı Rasim Arı tarafından 3 kişi ücretsiz check-up ile ödüllendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.